Akire77 kérdése:
Szerintetek oda adhatom neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok 4és fél honapos a kislányom szopizik,már probáltam neki néha kostoltatni egy kis gyümölcsöt,már elég szépen eszegeti.Vettem egy olyan bébiételt amiben glutén van,tejbegrízes vaniliás,adhatok belölle neki pár kanállal?Édesanyám szerint mi is felnöttünk tejbegrízen meg hasonlo dolgokon,nyugodtan adjak neki belöle kicsit.Csak most annyira mondják ezeket a dolgokak hogy kicsit vacillálok.Mi a véleményetek erröl?Köszönöm a válaszokat elöre is2012. jan. 26. 07:16
1/6 anonim válasza:
Újabban már 4 hónapos kortól ajánlják a glutén tartalmú ételeket a babáknak. Anyukádnak pedig tökéletesen igaz van.
2/6 anonim válasza:
Glutént már 4 hónaposan kaphat, viszont tejet nem.
3/6 anonim válasza:
Add oda neki nyugodtan, nem lesz semmi baja tőle!
Egyébként nem tudom, anyatejes vagy tápos-e, de a tápszerek is mind tejalapúak, még a HA tápok is.. Ha tejallergiás lenne, az megmutatkozik rajta, és akkor max nem adsz neki egyenlőre ilyet. De szerintem nem lesz tőle semmi baja, nem hinném, hogy tömény tehéntejet tartalmaz, és szerintem a mennyisége is elenyésző lehet.
4/6 anonim válasza:
Maximum kiderül, hogy allergiás, vagy sem.
5/6 anonim válasza:
Én is 4.5 hónaposan vezettem be a glutént, kipróbálhatod, de csak módjával.
6/6 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen
2012. jan. 28. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!