Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki szintén csak kintre...

Van aki szintén csak kintre ad cumit a babájának?

Figyelt kérdés
Hogy ne kapkodja be a hideg levegőt. És ha pár percet sír a fagyon attól tényleg baja lehet? És nem fogja megszokni a cumit akkor is, ha csak ennyi keveset adom neki?
2012. jan. 25. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem adtam soha egyik gyerekemnek se cumit. Egyszer sem fáztak meg ettől.
2012. jan. 25. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
:D Én is erre használom :D
2012. jan. 25. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:
És kedves első válaszoló! Akkor ha pár percet sírdogál kinn, míg elalszik vagy, ha a hazavezető utat végig bömböli, nem lesz gond?
2012. jan. 26. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Kint a levegőn nem szokott sírni a babám, de amióta hideg van, adok a szájába cumit mert összenyálazza a kabátját, az meg hozzáér a nyakához/arcához és nem akarom, hogy megfázzon emiatt.
2012. jan. 26. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
igen én adok neki cumit, sokkal jobb mintha tiszta nyál lenne
2012. jan. 26. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:
A mi babánk, amikor már látja, hogy aludni kell kinn, rázendít és van hogy felriad valami zajra, akkor is szokott sírni, ritka, hogy egy hang nélkül megússzuk a sétát. De asszem most már kezdi megszokni, hogy kinn megkapja és akkor is sír, ha nincs rá oka. Kisírja cumit, de 3 perc múlva alszik is és húzom ki a cumit. Remélem nem fogja kérni máskor is. Egyszer meg csak tavasszal el fog szépen tűnni az életéből (remélem!!! :))
2012. jan. 26. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem, eddig még nem volt gond soha. Mondjuk nem is hagytam sírni őket, olyan meg nagyon ritkán fordult elő, hogy nem lehetett megnyugtatni, és végigordították volna az egész utat.

2012. jan. 28. 00:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Eddig nálunk sem volt gond a kinti alvással, de mostanában nem akar kinn el felé aludni. Most már kezd neki reflex lenni, hogy ha kimegyünk cumi és akkor alszik :( sajnálom, én ezt olyan rosszul élem meg, hogy nem tudok vele másat kezdeni.
2012. jan. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!