Tud nekem segíteni olyan anyuka, aki babájának szintén refluxa van?
Lehet a fogzás oka, ha neked is olyan különleges babád van hogy korán kezdi! A második válaszolótól kérdezném, hogy nektek nem volt gondotok a Laevolac sziruppal? Én eddig kétszer adtama a babának, lett is kaki, de utána egész nap keservesen sírt. Milyen időközönként adtad neki?
Első voltam
sziasztok! a fiam 3 hónapos, mi is reflux-szal küzdünk, most akarom kikövetelni a dokinktól a megfelelő tápszert. akár 3 óra múlva is visszajön a kaja. napközben nem tudom vízszintbe rakni, csak pihenőszékbe, mert keservesen sír és a nyakába csurog a kaja...
már korábban is ez volt, de a doki azt mondta, biztos csak túl mohón eszik és hogy amíg szépen hízik, nem kell tenni semmit.
én viszont ebbe nem nyugszom bele, mert légúti panaszokat is okozhat. sajnos tudom, mert nekem 15 évesen műtéttel zárták le a gyomorszájamat. anyukám hiába vitt dokihoz csecsemőként, lerázták azzal, hogy a gyerek szépen hízik. aztán évekig asztmára kezeltek...
kedves kérdező! szerintem vidd el a gasztro-s szakrendelésre a kicsidet. ott biztos választ adnak majd. mert pl. lehet valamilyen emésztési zavar is az ok (sok bukást okoz a tejcukor allergia is, de ezt csak egy példaként írtam, nem ijesztgetni akarlak).
remélem megoldódik a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!