Szülés után mikor állt vissza a menstruációtok a normális kerékvágásba?
Lehetséges, de azért furcsa.
NEkem kizárólagos szoptatás mellett is visszaállt, egyik baba 8 hetes, másik 3 hónapos korában.
De nem vagyunk egyformák...
Nekem azt mondta a dokim, hogy jellemzőek szülés után a hosszú 40 nap körüli ciklusok, és persze egyáltalán nem biztos, hogy olyan hosszúságú, intenzitású stb. ciklusaid lesznek megint, mint szülés előtt.
HA sokkal túllépnéd a 40 napot, és biztos nem vagy terhes, akkor egy doki-kontrollt megér a dolog, amúgy meg türelem!
És gratula a babához!
Nekem 6 hét után jött meg és onnantól rendszeresen havonta, az első tök normlis volt, DE aztán kb. 3-4 mensim maga volt a katasztrófa. Hosszabb volt, erősebb volt, fájt, nem fájt, elmúlt, majd visszatért...aztán végre rendeződött pár hónap után.
Szerintem lehetséges ilyenkor még, hogy hormonálisan megzakkant a szervezeted, és csak pár hónap alatt áll majd be szépen! Persze ha nagyon sokáig nem jön meg, akkor tényleg menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!