Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos.2 éves kisfiam megevett...

Sos.2 éves kisfiam megevett héjastol egy szotyit. Mi baja lehet vakbelet fog kapni?

Figyelt kérdés
tök véletlenül elömaradt a szotyi,és már csak azt láttam,h rágja.az én hibám.probáltam kiszedni a szájábol de valamennyit,biztos lenyelt.
2012. jan. 24. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyébként ha már lement nem hiszem, hogy gondot okozna, inkább a félrenyelésnél lehetett volna gond, de ezen már túl vagytok.

Ne idegeskedj, ha esetleg mégis gyanúsat észlelnél (amit kétlek) akkor fordulj orvoshoz.

2012. jan. 24. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Holnap kijön.
2012. jan. 24. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz. vakbélgyulladástól meg pláne nem kell tartanod. ha gond nélkül lement, akkor simán kikakilja :) amúgy szinte nincs olyan gyerek, aki 3 éves kora előtt leglább egyszer ne esne le az ágyról és ne enne meg vmit amit nem kellene. ne légy ilyen szigorú magadhoz
2012. jan. 24. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek,csak nagyon aggodom,igen a baj mindig egy pillanaton mulik,sajnos,nem tudom egésznap örizni öt,elég egy elfordulás,nem figyelés és megvan a baj.reméljük nem lesz semmi gond,mégegyszer köszi.
2012. jan. 24. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem volt itt még 1 válasz az elején? és mintha én is többet írtam volna....vagy már nem vagyok normális??? (elviekben első voltam...de emlékeimben 2., mert mintha lett volna egy gonoszkodó hozzászólás is)
2012. jan. 24. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

5.

így van. dolgoznak a moderátorok :)

2012. jan. 24. 20:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Én 2 évesen a homokozóból ettem a homokot, ha egy pillanatra nem néztek oda. De nem lett semmi bajom. :) Egy orvos mesélte, hogy volt olyan, hogy a gyerek rajzszöget nyelt le. De miután lement, elvileg a szervezet olyan okos, hogy úgy fordítja, hogy szépen kijöjjön és ne álljon bele sehova.
2012. jan. 24. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam :) Már komolyan azt hittem, hogy meghülyültem :)
2012. jan. 24. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem hiszem, hogy baja lenne, az enyémnek legalábbis nem volt. Többször vett már be egy - egy darab szotyit vagy szotyi héjjat és mindig megkóstolta/megkóstolja. Mostanra már kiköpi, de előfordult sajnos, hogy nem tudtam rábeszélni és kivenni sem. pedig akkor ettem, amikor már aludt csak elszórtam egy-egy darabot véletlenül,De nem történt semmi.
2012. jan. 24. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de vakbele már most is van, azzal született.

Ha meg gugliztál volna egy kicsit, már tudnád, hogy legkevésbé a magoktól hajlamos kialakulni a vakbélgyulladás (amire feltételezésem szerint gondolhatsz), úgyhogy nem kell parázni.

2012. márc. 8. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!