Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A sütőtököt hogy süssem,...

A sütőtököt hogy süssem, héjastól kell?

Figyelt kérdés
megszeretném sütni a fiamnak ebédre.Elég nagy tök,1700dkg majdnem.Hány felé kell vágni,és hány fokon süssem mennyi ideig?Le kell vágnom a héját,vagy maradhat?Azt tudom hogy a magját ki kell szedni.Köszönöm!
2012. jan. 6. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
magháza kiszedet, héjastól beteszed sülni 220 fokon fél 1 órán belül megsül akármilyen nagy is a tök. ha belenyomod a villát és puha akkor tökéletes. sülés után könnyebb a háját eltávolítani
2012. jan. 6. 09:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!De sütés után ha kész,akkor elvileg ki is lehet kanalazni nem?Mivel puha.
2012. jan. 6. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Anyu úgy adta Neki. Hogy szeletekre vágta, háromszögbe (ők szeretik a tököt, többet csinált) héjastól belerakta és mikor kész volt kikanalazta és összenyomkodta.
2012. jan. 6. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
persze hogy ki tudod kanalazni amit én írtam elkészítési módot legegyszerüb módja az elkészítésnek
2012. jan. 6. 09:42
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek!Én sem szeretem a sütőtököt,még a szagát sem,de a fiam imádja ismét,utoljára 6hónapos korában csináltam,már 17hónapos,és totál elfelejtettem hogy is kell,azóta nem csináltam,mert egy időben nem ette meg,de nagyiéknál megint rákapott.
2012. jan. 6. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:

:D :D szivi

egyébként ha sütőtököt leturmixolod miután megsült pici vajat beleteszel és egy krumplit, valami mennyei kaját kapsz gyerekem imádja

2012. jan. 6. 09:53
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi!másfél óra kellett hozzá hogy megsüljön,de imádta,majdnem a felét megette egyszerre.....
2012. jan. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!