Valaki, akinek a babája mindent jóízűen megevett már az első alkalommal?
Kislányom 7 hónapos. Bármit adok neki Ő szó szerint két pofára zabálja.
Reménykedhetek benne, hogy ezt a jó szokását később is megtartja?
Kisfiam pont az ellenkezője volt, alig akart pár fajta kajánál többet megenni, és ezt most 3 évesen is tartja. Új dolgokat meg sem hajlandó kóstolni.
Lányom is mindent megeszik (eddig még). 14 hónapos most és szerencsére nem utasít el semmit sem.
Én kiskoromban (már a kezdetektől) rossz evő voltam, és nagyjából fel kellett nőnöm, mire viszonylag normálisan étkezem...
Féltem lányom is így lesz vele, de ő 5 hónapos kora óta, mióta hozzátáplálom bármit jóízűen befal.
Nem tudom mi lesz később, de remélem ilyen marad és nem lesz olyan válogatós, mint én voltam.
szia
a lányom is mindig, mindent megevett. Mostanában a húst félreteszi, de most is jól eszik, 22 hónapos.
A fiamnál nagyon nehezen ment a hozzátáplálás, most is rossz evő, kb 10 féle ételt eszik. De hús bármikor jöhet. 4 éves
Az én fél éves kisfiam is első perctől kezdve zabál.
A kajával bármikor le lehet venni a lábáról, még a legnagyobb hiszti közepén is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!