9hós babának adnék vajas kenyeret, de mégis milyen vajjal kenhetem meg?
Figyelt kérdés
Teavajjal, vagy margarinnal? Delma is megteszi? Ti mivel kenitek meg babátoknak a kenyeret? Pár falatot eszik kenyérből de már nem akarok neki mindig sima kenyeret adni.2012. jan. 24. 16:26
1/11 anonim válasza:
Barmilyen vaj megteszi. Nem ipari mennyisegben fog enni belole :)
2/11 anonim válasza:
Teavajjal is megkenheted, de margarinnal is, ha épp az van otthon. Akár egy kis kenőmájast is kenhetsz már kenyérre, pár falatot abból is, ha ízlik. Kockasajtot. Az enyémek megették kenyér nélkül is.-:))
3/11 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy milyen vajat kensz rá. Amilyen van otthon.
4/11 anonim válasza:
tejterméket eszik már? mert a vajat csak később kéne bevezetni, amikor a sajt, túró, joghurt, tejföl nem okozott gondot.
én 10 hótól adtam sajtot, sonkát a kenyérhez, 1 évtől tejföllel kentem meg, illetve készítettem krémeket (padlizsánkrém, tojáskrém, kőrözött). csak ezek után vajaztam neki.
a margarinok nagyon egészségtelenek, azt egyátalán nem adnék.
5/11 anonim válasza:
Én csak teavajat adok a 11 hónaposaimnak. Persze ha épp nem lenne itthon, csak margarin, azért ha nagyon kellene, azt is oda adnám, de lehetőleg teavajat adok.
6/11 anonim válasza:
margarint ne adj neki nagyon nem egészséges,a teavaj az viszont jó
7/11 anonim válasza:
én is vajat adok neki,de előtte vett már túrót,joghurtot,megjegyzem az egyik válaszolónak,a vaj jöhet hamarabb mint a tejföl,de amúgy 9 hónaposan nem lesz baja tőle
8/11 anonim válasza:
delma light vajat ajánlotta a védőnő!és a férjem is mindenre allergiás érzékeny és ő is ezt eheti csak!
9/11 anonim válasza:
[link] ezt próbáld ki!imádni fogja és nem tartalmaz rosszat!+
10/11 A kérdező kommentje:
Joghurtot már eszik, azaz csak a gyümölcsjoghurtot eszi meg a natúrt nem, de pl sajtot is adtam már neki, túrót még csak most fogunk kóstolni. Teavajat nem szoktam itthon tartani, de természetesen veszek neki, ha az jobb, Delma light-ot eszünk mi is a párommal, max hétvégéig kenek rá olyat arra a pár falat kenyérre amit ő fogyaszt, aztán bevásárláskor veszünk neki vajat. Köszönöm az eddigi válaszokat!:-)
2012. jan. 25. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!