Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naponta hányszor és hány...

Naponta hányszor és hány napig kóstoltassam vele a krumplit? Nagyon nem ízlik neki.

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a csudába :) Keverd mással. Pl tök, répa, alma, meggy. A fiam se ette meg, most épp 5 hónapos a lányom, ő se eszi meg.... Keverheted tápszerrel is.
2012. jan. 24. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:

hú ha. nem beszélt veled a védőnő? :O

naponta csak 1x lehet kóstoltatni, délelőtt!!!

3 napig kell, ha nem szereti, ne kóstoltasd vele, nem kell megtömni,, ráadásul krumpli allergia mint olyan nem igen van

2012. jan. 24. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Anyatejjel keverve kapja, de nem nagyon kell neki.

A védőnő csak annyit mondott adjak neki krumplit.

2012. jan. 24. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

grrr, enyém se ette meg soha, most már nagyfiú, még mindig nem eszi meg.

adj neki almát.

kóstoltatni csak naponta 1x lehet és csak délelőtt, hogy ha allergiás valamire akkor ne éjszaka jöjjön ki rajta, pl egy fulladásos allergiát nem vennél észre éjjel 2kor, vagy ha kipöttyösödik az ételtől akkor fürdésnél tuti észreveszed így.

épp ezért csak 1 félét lehet, 3-4 napig kell, 2 kanállal kezdve és naponta emelve az adagot.

ha nem elég a tejed és nem akarsz még hozzátáplálni, írass sinlacot, kb, annyit ér mint a krumpli csak ez édes, szokták szeretni a babák :)

2012. jan. 24. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Magában egyik baba sem szereti szerintem. Kell hozzá adni valamit amit előtte már megkóstolt.
2012. jan. 24. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Az enyémek ették. Pont ma adtam a legkisebbnek is életében először... csak úgy cuppogott! :-)

Ahogy előttem írták naponta 2-3 kanálkával délelőtt lehet adni. Ha már ismer valamilyen gyümölcsöt,zöldséget,akkor majd keverheted is Neki pl alma krumpli,vagy borsó krumpli,vagy répa krumpli,vagy paradicsom-krumpli... özön variáció van! a lényeg,hogy olyannal keverd,amit már evett és nem produkált tőle allergiára utaló tünetet!

Üdv:3 lányos

2012. jan. 24. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, a védőnőkkel sokszor ki van segítve az ember. Nekem azt mondta, hogy a krumpli legyen az első. Ne is az alma, mert ha megszokja, nem eszik mást, csak ami édes. Kóstoltátok már a főtt krumplit só, minden nélkül? Borzalmas. Nekem egyik gyerekem sem ette meg. Én almával kevertem, úgy szerették.
2012. jan. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!