A szilvát vagy a banánt kóstoltassam először?
Figyelt kérdés
A lányom 6 hónapos, már eszi az almát, barackot, répát, krumplit, sütőtököt, céklát és most nem tudom, melyiket adjam neki. A banán fog, a szilva pedig hajt, ugye?2011. dec. 17. 18:39
1/9 anonim válasza:
Amelyikre épp szügségetek van. Ha nincs gond a kakival akkor meg végülis mindegy, legyen a banán :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem a banán:) az olyan puhább és babásabb,de lehet,hogy csak én gondolom így.
3/9 anonim válasza:
A szilva puffaszthat is, hasfájást okozhat. A banán sokkal célszerűbb.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodom már napok óta. A kakival vannak néha gondok, emiatt szeretném a szilvát, de félek, hogy hascsikarása lesz tőle...
Holnap bepróbálkozunk 2 kanál szilvával, meglátjuk!
Köszönöm a válaszokat! :-)
2011. dec. 17. 18:50
5/9 anonim válasza:
Banán=keményebb kaki
Szilva=hígabb kaki
6/9 anonim válasza:
sok banán ,kis szilva és tökéletes lesz.nem lesz lágy kaki de nem is hascsikarás.együtt jobban megeszik.banánt sok baba imádja...de így megszokja a szilva ízét is.
7/9 anonim válasza:
Én úgy adtam neki a szilvát, hogy almával keverve és akkor nem lett olyan híg a kakija. :)))
8/9 anonim válasza:
igen,mert az almának pont olyan a hatása mint a banának.ezért a kettő együtt nem is ajánlott-
9/9 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt kapott egy kis szilvát. Eddig (kopp-kopp) nincs hascsikarás, meglátjuk, milyen lesz a kakija. Köszönöm a tippeket a mixelésre! :-)
2011. dec. 18. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!