A húst hogy vezessem be/kóstoltassam először 6hónapos fiammal?
nem arról van szó, hogy allergiás lehet rá, hanem az emésztésnek kell átállnia az állati eredetű termékekre. először szín húst, csirkét adj neki, majd kb 1 hónappal később jöhet a pulyka, 8 hónaposan a sertés, a csirkemáj (hetente egyszer), illetve később kaphat marhát, borjút, bárányt, stb.
érdemes először csak kicsit tenni a főzelékbe, hogy ne terhelje meg a pociját. Az egy jégkockányi darab hús persze elég az első időszakban, de egy 1 éves gyereknél már szerintem nem kell ezt így figyelni, ehet többet is, ráadásul ha már van foga, még rágni is tudja.
a bébiételeket nyugodtan adhatod neki, nem olyan sok husi van abban, általában százalékban rá is van írva, hogy mennyi a hústartalma.
én őszintén szólva sosem fagyasztottam a főzött húst, hanem kisebb kockákra vágom, úgy fagyasztom le, aztán a zöldségekkel együtt főzöm meg. aztán jöhet a turmix. mivel kis darabról van szó, és általában félig főtten szét is vagdosom, megfő annyi idő alatt, mint a zöldség.Arról nem is beszélve, amikor húslevest főzök, és abból kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!