Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiételeket keresek 1-3 éves...

Bébiételeket keresek 1-3 éves korig. Nestlé és Hippbe találtam. Tudtok még?

Figyelt kérdés

Valamint hol lehet őket kapni? Általában Dm-be vásárolok, de ott azt hiszem csak 1 éves korig vannak.

[link]

Ilyenekre gondolok, a lap alján 1-3 éveseknek.

2012. jan. 24. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Már nyugodtan adhatsz neki a ti kajáitokból vagy főzhetsz is neki.
2012. jan. 24. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Már nyugodtan adhatsz neki a ti kajáitokból vagy főzhetsz is neki.

-a számból vette ki a szót :)

még annyit hozzáfűznék hogy ezeknek már elég borsos az ára

tényleg jobb ha magad készíted el..

végül is azért vagy otthon, de ha dolgozol is jobb neki a frissen főtt kaja

2012. jan. 24. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Én DM-be járok vásárolni, de vannak 1 év feletti bébikaják is: levesek, főzelékek, sonkás tészta...

Tescoban, Auchanban is van.

Csak hát már nem olyan sokféle, mert ilyenkor már egyre ritkábban fogadják el a gyerekek.

2012. jan. 24. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Én személy szerint nem vagyok híve a bébiételeknek,de ha választani kéne akkor a Kecskemétire szavaznék.Az 100% magyar.De igazuk van az előttem íróknak,nyugodtan adj a tiétekből.
2012. jan. 24. 13:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom és én is már nagyon örülnék neki ha azt enné amit mi, de ő még mindig nem rág rendesen. Ha meg nagyobb falat kerül a szájába akkor meg öklendezik és van hogy ki is hányja. 22 hónapos és ezért keserves az étkeztetése. Sose volt jó evő és most is csak 10 kg körül van. Ez miatt nagyon nehéz az etetése és próbálok neki olyat adni ami tápláló, ezért kérdeztem hogy talán ezek a bébiételek táplálóbbak, mint a többi.
2012. jan. 24. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk, 20 hónaposan. Nekünk se ment a dolog, 1,5 évesen is csak a pürés bébiételt ette főételnek. Néhány hete sikerült rávenni, hogy "harapható" ételeket is egyen. Tudod amit a kezébe fog és magának harap pl. túrógombóc, párolt karfiol, brokkoli, rántott husi stb. Most ezeket eszegeti, de én már ennek is örülök.
2012. jan. 24. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Na ő a harapásnál is nagyot akar harapni, amitől ugye öklendezik, tud harapni csak kis "buta" még.
2012. jan. 24. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A Müllerben tudsz venni. Viszonylag sokféle van. Hipp, Nestlé 1-3 évesnek. Olyanok,amit más boltokban nem láttam,a Nestlék kimondottan ízletesek. :) Az én kisfiam is szokott kapni,főleg olyanokat,amit nem főzök. pl. halasat.

(saját vélemény pedig,hogy valóban eheti azt,amit mi,de szerintem így azért több egészségesebb zöldség jut a szervezetébe így télen,mint a mi "hús-krumpli" ebédünkből.)

2012. jan. 24. 15:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos itt nincs Müller. Dm, Rossmann, Spar és Tesco van.
2012. jan. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!