8 hónapos kora óta adom a kislányomnak (akkor még csak a túrósat adtam Neki, ez van 6-hótól) akkor is nagyon szerette, most is.
Egy éves kislány anyukája
2012. jan. 6. 23:15
2/8 anonim válasza:
Én kb. 9 hónapos kora óta adom neki. Nagyon szereti, tartalékba mindig van itthon, ha nagyon rosszul enne aznap, akkor is 2-t bevág egyszerre. :)
6 hónaposan korainak találtam a tejet benne. :)
2012. jan. 6. 23:24
3/8 anonim válasza:
6 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást szóval akkor még nem kapott pudingot,de 8 hónaposan már igen :) A kekszes volt a kedvence,szerintem is az volt a legfinibb.A tejpépeket korábban eszegette,de abból is a 8 hónapos kortól adható sztracsatellás volt a kedvence amit majdnem 2 éves koráig reggeliként evett és hiszti volt ha nem kapott.
2012. jan. 6. 23:33
4/8 A kérdező kommentje:
Olvastam igen ezt a tejes dolgot a hátoldalon, igazából elkezdtem meggyőzni magam ilyenekkel hogy rá van írva 6 hónapos kortól, csak jobb mintha krémtúrót adnék neki
(azzal ugyanis én balga megkóstoltattam az enyémből. Egy fél mokkáskanálnyit kapott de mintha öltem volna mikor nem adtam többet neki, szóval így én sem ettem tovább :( ) Na szóval ilyenekkel meg hát persze nincs a családban tejérzékeny (mondjuk ez nem ok)
2012. jan. 7. 00:01
5/8 anonim válasza:
8 hónapos korától napi szinten kapta a fiam.szivesen ette,mással ellentétben,és ebben jó sok kalória van,egy dobozban száz
2012. jan. 7. 08:00
6/8 anonim válasza:
Van a Nestlének 2 féle, ami 6 hónapos kortól adható, azt azóta asom neki. Amit meg 8 hónaptól lehet, azt azóta. Nagyon szereti a kislányom.
2012. jan. 7. 12:34
7/8 A kérdező kommentje:
12:34! Köszönöm erre voltam kíváncsi :)
2012. jan. 7. 14:28
8/8 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam a babámmal.megkóstoltattam a krémtúrómat..erre ő,ütögette a kezem,amikor ettem...azóta adom neki ezeket a Nestle-s pudingot ,joghurtot.a 6 hóstól valót.ekkor volt 5és fél hónapos.semmi baja ,azóta is imádja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!