Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hónapos babának adnátok...

6,5 hónapos babának adnátok nestlé túró desszertet?

Figyelt kérdés

Semmit nem akar enni a picim, szó szerint, viszont az én krém túrómból kapott pár nyalatot és hammogott érte, igy vettem neki 6 hós kortól túró desszertet és meg is ette a kis pohárkával.

Mi a véleményetek?

Ui.: tudom, hogy a túróval még várni kellene...

2012. jan. 19. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem adnék.
2012. jan. 19. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:

hm szerintem túro nagyon nincs benne, de cukor annál több.

ha 6 hós kortól van akkor adhatod, de hogy ez nem megfelelö egy gyermek étekzéséhez az tuti, ahogy a neve is mondja desszert, vagy is néha napján kapha.

2012. jan. 19. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Még meglehetősen korai, bár ha 6 hótól van és semmi baja nincs tőle, akkor nyugodtan. Persze én azt mondom, hogy 1 elég 1 nap, mert azért ez mégsem étel, hanem nyalánkság. Gondolom fogzik és amiatt nem akar semmit megenni. Adj a kezébe kiflit, vagy kenyérhájat, esetleg babapiskótát vagy kekszet, amit magától meg tud enni. Ez nálunk be szokott válni. Ha ez sem, akkor még a tej az, amit megeszik az én fiam.
2012. jan. 19. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha mértékkel adod neki, tényleg max nap 1, akkor nem lesz baja tőle. Ha enne normálisan, akkor biztos azt mondanám, hogy várjatok még vele, de így... hát óvatosan. Ha bármit látsz rajta, hasfájás, kiütés, stb. azonnal függesszétek fel.
2012. jan. 19. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért eszi, mert finom édes. :)

Én ettől függetlenül ennyi idős babának nem adtam még ilyet. 7-8 hónap között kezdtem neki adni a tejes dolgokat. Baba joghurt, túró és hasonlók, de hetente max 3x. Vannak gyümölcs desszertek is, inkább add azt neki. Az is van ilyen pici pohárkában, az is édes, és szeretik a babák. van cukormentes is, és mégis finom édes.

2012. jan. 19. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem adnék. Korainak tartom, amúgy meg egyáltalán nem egészséges.
2012. jan. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!