Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ez így jó lehet?

Anyukák, ez így jó lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon feszült vagyok, a frontok, a fiam nem alvása, talán fogzása (?), és, hogy elég sűrűek a napok, apa dolgozik, mindig menni kell valahova...

Ha szednék magnéziumot, akkor talán javulhatna valamit a helyzet?

2012. jan. 23. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Rokonom szedi, bár ő nem kismama, hanem nagypapa, de a lelkiállapotának nagyon jót tesz :)

Egyébként sorstársam vagy, nálunk egyanez a helyzet :) Fogzás, frontérzékeny gyerkőc :) Egyébként másfél éves kisfiú, és minden erőmet leszívja.

2012. jan. 23. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyan szarul érzem magam, tulajdonképpen szar anyának is, meg nőnek, úgy összejött most minden. Fogyózni szeretnék, de nem tudok, mert akkor nem szopizik a babám, de van rajtam 10-15 kg felesleg. Nincs türelmem sajnos, sőt a fiamhoz is egyre kevesebb, pedig nagyon uralkodok magamon. Egyszerűen neki sem jó semmi. Eddig szépen evett napi 3* kanalasat, 3* szopizott, most 1-2* eszik kanalasat, és egész nap csak cicizne. :( Egy hete az alvás is nehezebben megy, sokszor felkel éjjel. Most kezdett el kúszni, próbál felülni, gondolom ez is közrejátszik abban, hogy kicsit nyűgösebb, mert nem mindig sikerül neki. Annyira, de annyira szeretem, de most valahogy nagyon "rosszul" viselkedik. Nem ehhez vagyok szokva, hanem egy mosolygós édes kis bogárhoz, ami délelőtt még meg is van, de délután 3 után katasztrófa lesz a nap. Nem akarok itt panaszkodni, de olyan jól esik kiírni magamból. Szerencsére a férjem mellettem van, de hát most este 10-ig dolgozik, és más nincs aki vigyáz a fiamra.
2012. jan. 23. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Magne B6+citromfű tea csodákra képes...ja meg még a türelem,türelem,türelem!!

Viccet félretéve,az én fiam most 20 hós!Most egy pár hónapja olyan szép és jó minden!Nincsennek hisztizések valahogy mostmár frontokra se olyan érzékeny mint kicsinek,ügyesen szót fogad,megérti amit kérek,mivel nagyon szépen tisztán érthetően beszél így egyre jobban kitudja fejezni magát stb stb!Szóval így visszagondolva az ilyen napokra amilyen most neked van csak azt tudom javasolni,hogy hidd el nem éri meg idegeskedni és hogy ezek idővel megszépülnek!pedig hidd el nekem is voltak olyan napjaim hogy sírva vártam haza Apát,meg hogy egyszerűen este nemtudtam már megszólalni se annyira le voltam amortizálva agyilag!Volt olyan,hogy egy bolti bevásárlólistát nemtudtam összeírni mert az agyam teljesen le volt sokkolva!Szóval átérzem a helyzeted!

Egyél vitamint meg igyál napi 2 bögre citromfűteát!Az sokat segít!Kitartást kívánok neked!

2012. jan. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!