Anyukák! Segíteni szeretnék! Tudnátok ebben segíteni?
Kislányom bukós és AR tápszert eszik!
A novalac AR-el kezdtük, de mikor kiderült nem lehet receptre íratni, meg akartam próbálni neki mást is! Először Nestlé BEBA HA AR tápszert írattam a dokival de sajnos kislányomnak nem ízlett!
Ezután a MIlUMIL AR-el próbálkoztunk és ez sem kellett a kisasszonynak!
Mind a két dobozból egy egy adag hiányzik..!
Mivel a felbontás után 3 hétig lehet elfogyasztani a felbontott zacskókat ki kell dobnom mivel annyi idő már eltelt, de van 2 bontatlan originálom!
Abban kérném a segítségetek, hogy ha van olyan rászoruló ismerősötök, akinek szintén bukós a babuja és ezt eszi vagy kipróbálná én szívesen elajándékozom!
De ha van itt olyan anyuka aki szintén elfogadná az írjon nyugodtan!
Nem akarok pénzt kapni érte, egy kisbabának szívesen adom :)
Szia!
Nekem Konakion maradt, mert tápszeres lett a babám. Én felhívtam a védőnőt, hogy adja oda egy rászoruló családnak. Szerintem tedd ezt! Ők ismernek mindenkit a körzetükben, biztos van valaki, akinek kell.
Első vagyok. Sajnálom, hogy ilyen nálatok a védőnő, nálunk mindegyik helyes, segítőkész.
Esetleg plakátold ki a tanácsadáson, vagy a gyerekrendelőben, nálunk van hirdetőtábla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!