Anyukák, hogyan száritjátok a babátok ruháit ebben az időben?
Off: hogyhogy összepisili magát?
Egyébként nálunk nem száradnak a ruhák :(
Gondolom próbáljátok a szobatisztaságot. :)
Nálunk sem száradnak a ruhák sajnos. Lehet, jobban jársz, ha géppel mosol inkább és centrizel, kézzel nem tudod annyira kicsavarni szerintem. Utána marad a vasalás, azzal még talán szárad valamennyire.
A pelenkával baj lehet, ha folyamatosan pisis lesz a ruha...
Milyet használsz? Próbálj inkább egy jobb minőségűt venni! Nekem nagyon ritkán fordul elő ilyen.
nem jó a pelenkátok,próbálj ki más milyet.nem hinném hogy egy szobatisztaságot próbáló gyerek rugdalózóban van,ezt az egyik válaszolónak jelezném.én legalábbis még nem láttam 1,5-2-3 éves gyereket rugdalózóban.
ha kifolyik a pelenkából a pisi,akkor,nem jó a méret,vagy nem jó az a fazon.
16 naposak vagyunk, és most 1-2 napja mindig pisis valamelyik oldala, ébredés után. igy, természetes, hogy mind a kettőt lecserélem. már megkérdeztem az okát, és segitettek.
azért nem géppel mosom a ruhácskáit, mert hiába van mondjuk 15 db, de azért egy adagot nem szeretnék elinditani. a textil pelusokkal együtt megvagyok kb. 3/4 óra alatt, csak a száradással van gondom. ma nagy okosan kivasaltam reggel az egyik body-ját és sikerült barnára vasalnom :) a textil pelusokat még megoldom, azokat könnyű vasalva száritani, de a vastag rugdalózók okoznak gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!