Mi a véleményetek a Mülleres Bebivita babateárol?
Igen, én is a Hipp-et szoktam venni!Csak gondoltam ez olcsobb ha jo is, akkor megprobálnám!De akkor kihagyom!:)
Köszi!
Első vagyok. Mi is a Hippest vettük ott, sokkal jobban megérte, mint máshol. Csak egyszer azért vettem a Bebivitát, mert nem volt a Hippes. Hát soha többet!
Már egy ideje nem iszik csak ritkán teát a fiam. Idejére se emlékszem mikor vettem az utolsó dobozt, viszont rendszeresen járunk a Müllerbe, és mintha azt láttam volna, h felemelték az árát elég sokkal a nagydobozos Hippesnek...
1190 volt most az ára!Nem tudom mennyi volt előtte, nem rég tudtam meg hogy van itt ilyen!:)
De még igy is jobban megéri mint a kis dobozos, szinte mindenhol 900 Ft körül van!
Köszi!:)
Én vettem bebivitás teát azért olyan rossz mert túl édes 2x adtam belől 3x-ra kukába landolt !
Hipp az a legjobb de az üveges még finomabb a granulátumnál !
1 éves lesz a kisfiam és csak azt akarja inni !
Még az itthon készített 100% levet szereti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!