Most mit tegyek, minden igyekezetem ellenére csak hason alszik nyugton a babám, így szeret, vegyek egy légzésfigyelőt és nyugodjak meg?
Figyelt kérdés
A csapból is a bölcsőhalál téma folyik,fő okként a hason altatás megjelölve.
A lányommal szerencsém volt, utált hsaon lenni, a fiam még csak 1,5 hetes,de észrevettem,hoyg úgy megnyugszik.
Hanyatt és oldalt fekve meg csak nyávog, kínlódik.
A gyerekorvosunk kifejezetten kiemelte (Öreg,tapasztalt róka,nagyon megbízható,felesleges dolgokkal nem fáraszt sosem),hogy NE altassam hason.
2012. jan. 23. 13:30
11/13 anonim válasza:
Nekem egy tapasztalt védőnő mondta azért nem szabad hason altatni őket mert annyira gyengék még a bordák és a baba hogy ha hason alszik nehezen vesz levegőt összenyomja a tüdőt,amúgy én úgy tudtam nagyon melegen nem szabad tartani őket mert akkor azt hiszik a pociban vannak és elfelejtenek levegőt venni.Szerintem megéri a légzésfigyelő nekem mikor született a kislányom inkább vettem használt babakocsit olcsót mert így maradt pénzem légzésfigyelőre is nekem ez volt a legfontosabb hogy az legyen.Nem bántam meg nyugodtan aludtunk én is a lányom is hason mert mindig így szeretett.
12/13 alaszka válasza:
Nyugodtan altathatod hason, a mi gyerekorvosunk kifejezetten javasolta, mert szerinte sokkal egészségesebb így az alvás. Az tény, hogy ilyenkor mélyebben alszanak, de az enyémek is jobban aludtak így, viszont én éjjelre nem hagytam végig így őket, max. pár órát, de napközben inkább így aludtak, viszont kb. 3 hónapos korukra már nem szerettek így aludni. A bölcsőhalál az újabb kutatások szerint nem ezért van, a túlöltöztetett, meleg helyiségben altatott babáknál fordul elő,főleg akiket külön szobába tesznek egyből. És ha bukik, akkor meg háton fekve nagyobb a fulladásveszély! Persze én is figyeltem őket éjjel,vesznek-e levegőt...
13/13 anonim válasza:
Én mindenképpen vennék, megnyugtat.Még akkor is ha nem hason alvós :) reméljük soha nem lesz rá igazán szükség,de nem egy nagy beruházás ahhoz ha már csak azt nézzük nyugodtabb vagy megérte.Elfér a gyerek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!