Használ valaki mobil légzésfigyelőt? -amit a pelusra kell csinptetni- meddig jó az a babának? Nem fekszik rá? Ha igen, nem nyomja meg? Sokat leszünk úton, nyugodtabb lennék. Vagy úton ez, ágyban meg a sima?
nekünk snuza van, szeretjük. én nem a pelusra csiptetem, hanem a badyra adok egy kisnadrágot vagy harisnyát és arra, ugyanúgy érzékel.
Babakocsiban nem jó, mert ahogy zötyög a kocsi azt is érzékeli, de autóban nekünk bevált.
Ha ráfekszik nem zavarja.
Szia!
Mi is sokat utazunk (havonta legalább egy hetet a férjem munkája miatt), ezért vettem egyet. Nem bántam meg. Ha nem itthon alszunk, akkor használjuk, itthon megy az angelcare.
10 hónapos a kisfiam, egy hete még használtuk, semmi gondom vele. Eddig egyszer riasztott csak, akkor lecsúszott a pelusról (valószínűleg elfelejtettem visszahajtani a pelust, amikor felcsiptettem), de szerintem ez ennyi idő alatt jó arány.
Ráfekszik, de nem nyomja meg, soha nem zavarta az alvásban. Mi csak ágyban/utazóágyban használtuk eddig, így nem tudom, hogy pl babakocsiban megbízható-e mozgás közben.
hú köszi!!! végülis babakocsiban én is tudom figyelgetni,de az autóban nehezebb. hoszzú utakra nem megyünk csak sokszor lesz-heti 1x biztos- 1-2 órás útunk majd.-
nagyokkal angelcare-t használtam,de macerás volt ha mentünk valahová vinni,ezért gondoltam a picinek ezt.
köszönöm mégegyszer!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!