Auchanban kapható, jelenleg akciós etetőszéke van valakinek?
Figyelt kérdés
Milyen minőségű? Megéri megvenni? Magassága állítható vagy fix? Ha fix, akkor kb milyen magas az ülés?2009. máj. 28. 12:35
1/3 anonim válasza:
Mi vettünk, igaz a fiúcska még nem ül, de összeraktuk, nem állítható a magassága és a támla sem dönthető, de ennyi pénzért szerintem nem rossz. A magassága az asztaléhoz nekünk jó / Ikeás /. Szóval még nincs használva, de nem tűnik rossznak.
2/3 anonim válasza:
Mi is most vettünk.Elég jó,de nem dönthető és nem is állítható.Nálunk az auschanba ki van rakva így mi ott alaposan meg tudtuk nézni.
3/3 anonim válasza:
Ja és bocsi de a kérdésedre nem válaszoltam.Jó minőségű és szerintem megéri megvenni és ráadásul duplatálcás.Az asztalhoz oda lehet húzni mert a tálca részét hátra lehet hajtani,és 5 pontos biztonsági öv van rajta.Én úgy látom jó vételt csináltunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!