Ilyen etetőszéke van-e valakinek? Giraffe Club
Mennyire vált be, meg vagytok-e vele elégedve? Tisztítása milyen? A foltokat könnyen ki lehet belőle szedni?
Köszönöm a válaszokat. Mindenképp meg szeretném nézni élőben. Vaterán néztem ki újonnan 15ezerért, de utána néztem, van a közeli boltban kicsit drágábban. De lehet mégsem ez lesz a jó választás, mivel nagyon kicsike hely áll a rendelkezésünkre (apóssal élünk, s nem nézi, hogy nincs helyünk), ágyat is most akarjuk eladni, lecserélni kanapéra. Szóval megnézni megnézzük, nekem eddig ez volt, ami árban is megfelelt, s jól is néz ki.
Sajnos a hely, ami nincs :(
Esetleg tud valaki ehhez hasonlót, ami úgy max. 15 ezer, s kis helyet foglal?
A sorjás vagyok:)
Nem gondolkoztatok esetleg asztalra szerelhető etetőszéken? Nem foglal nagy helyet, ahogy nézegettem most 6-7000 ft körül van választék.
pl.:
Sajnos nincs, csak összecsukható asztalunk, de azt se mindig használjuk, mert tényleg nagyon kicsike a helyünk. A konyha az olyan picike, ha ketten bent vagyunk apóssal, csak kerülgetjük egymást. Enni többnyire ágyon szoktam, párom számgépasztalnál. A leves az amit konyhában, de nagyon picike az asztal, ketten alig férünk hozzá, s arra is van pakolva.
Férjem sokáig dolgozik, s nagy asztal após szobájában van, de oda nem mehetek be, ha nincs otthon a férjem, mert após leszedi a fejem:( Anno mikor felköltöztem, mindig kiküldött, ha úgy jött haza, hogy a szobájában ettem. Férjem 9-22-ig nincs itthon, csak egy héten 2-3 szabadnapja van.
Az összecsukható asztalt is úgy vettük, ha valami oknál fogva /de remélem minél hamarabb megyünk :(, de ha mégsem tudunk elköltözni, akkor a gyerekkel ott fogunk enni. De annyira nem stabil, hogy rá merjem tenni az asztali etetőszéket.
Ja, ezt nem tudtam:( Ha nem stabil az asztal, akkor szóba sem jöhet!
És esetleg valami ilyesmi?
Ez nem tűnik olyan hatalmasnak. Szerinted?
Az nem tetszik, de köszönöm. Mindenképp összecsukhatót akarok, s inkább PVC. Van, amit vennék, csak sajnos még nem tud stabilan ülni a babám, 5 hónapos, s ezért szerettem volna több fokozatban állíthatót, de akkor marad a fix háttámlájú. Olyat láttam, ami kis helyet foglal.
Azért köszönöm a válaszokat, linkeket s a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!