Mi a véleményetek arról, hogy az anyósom nézni akar szoptatás közben?
A szoptatast azert ne hasonlitsuk mar a sexhez!
En is gatlasos vagyok, de vanak emberek akikben megbizom, es akikben muszaj megbiznom.Lasd: vedono, orvos.
Szeretteim koreben igenis megetetem a picit./Ferfiak kizarva, meg apukam elott is szegyellem.
Engem az elején nézett, de nem zavart. anyu is, ő sem.
Ez van, én ilyen vagyok.
most már 5 hós a fiam, nem jön be senki, még apa sem, behatjom az ajtót, mert ha vki ott van, nem a cicire figyel a fiam, hanem arra aki ott van.
Kedves elottem szolok: Anyosotok akkor is megkapna az aberralt jelzot, ha azt akarna nezni, hogy cumibol etetitek az unokat?
En direkt nem tanultam szoptatni senkitol, es a tanacsokat se fogadtam meg, ezert engem az elejen zavart meg a sajat anyam is, de ez nagyon gyorsan elmult, par nap volt csak. Amikor mar osszeszoktunk a babaval onnantol mar senki sem zavart, csaladbol se, utcan se. A masodik babanal mar nem is volt ilyen.
Az anyosra visszaterve: egyreszt o is nobol van, masreszt ugyse te erdekled. Tuti, hogy a melledre se kivancsi. A gyereket akarja nezni. Aki anya az mar biztos tudja, hogy olyan jo nezni ezeket az aproagokat, meg a kicsit nagyobb aprosagokat is, mikozben esznek, hisz attol nonek nagyra:-) En jarok egy tarsasagba, sok-sok csaj koze (vannak gyereklanyok es nagymamakoru asszonyok is), amig pici volt, addig a kifiamat is vittem, es bizony volt ott is, hogy valaki megcsodalta (szandekos a szohasznalat: megcsodaltak), amikor cicizett a baba, de nem volt egyatalan tolakodo senki se, es jo erzes volt, mert lehet ezt kedvesen is.
Lehet, hogy ez az en hozzallasom kerdese, de a szoptatas szerintem a gyermek testi-lelki taplalasa, es semmi koze a szexhez. (Na jo, annak eredmenyekepp lesz ra szukseg, de azert ne essunk at a lo tuloldalara:-)
Én is kipateroltam még be is tettem az ajtót, h. egyértelmű legyen. Ugyanis első alkalommal odajött az ajtóhoz igaz csak fél percre, de akkor is.
Valaki úgy gondolja, h. a szoptatás tök természetes dolog, ami persze igaz, de az is természetes dolog, h. közösülünk, szarunk stb... Mégis egyedül csináljuk. Nem maga a szoptatást nem láthatja, hanem a mellemet nincs joga látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!