Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen lehet ez a...

Szerintetek milyen lehet ez a gyerekülés?

Figyelt kérdés

[link]

Igaz hogy NONAME márkájú de sztetek elég biztonságos!Sajna nekünk nincs pénzünk 20-30 ezres RÖMMEr stb márkájú ülésre!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

2012. jan. 22. 14:14
 1/6 A kérdező kommentje:
jajj nem azon az oldalon nyissa meg a linket!Szóval lapozzatok már légyszíves a 15.oldalra és a jobb felső sarokban látható!
2012. jan. 22. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem engedte megnyitni így nem tudom milyen gyerekülést és mennyiért akarsz venni,de én is most vettem használtan Pierre Cardint 9000 ezerért és még sok hasonló van a tesz veszen vaterán nekem sincs pénzem 30 ezer forintosra
2012. jan. 22. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Racing kid-re gondolsz?

Nem olvastam róla túl jókat...

Én nem venném meg, viszont használtan (és tök jó állapotban) találhatsz ennél sokkal jobbakat, jó áron.

2012. jan. 22. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet rossz, eléggé magasnak tűnik, a fejét is védi oldalról, én lemennék, és beleültetném, h mennyire kényelmes, mennyire van kipárnázva, főleg az oldala.
2012. jan. 22. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:

első válaszolótól kérdezném,hogy szerinted akkor inkább használt de márkás mint új de noname??nem kötekedésből kérdezem de sztetek egy használt is ugyanolyan jó???

Másodiknak:igen a racing kidre gondoltam!Az nem jó ha nem olvastál róla jókat....akkor lehet meggondolom!

Köszönöm a gyors válaszokat!

2012. jan. 22. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A használt miért ne lehetne jó? Az, hogy használták nem jelenti, hogy eltűnt ezzel együtt a biztonságossága is.

Nagyon sok használt, de jó állapotú gyerekülés van fent neten is. Ha rendben tartották, és nem amortizálták le, akkor simán jó. Vásárlás előtt meg kell nézni alaposan, és ha jó, akkor miért kellene feltétlen az új és drágább?

2012. jan. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!