Szerintetek milyen lehet ez a gyerekülés?
Igaz hogy NONAME márkájú de sztetek elég biztonságos!Sajna nekünk nincs pénzünk 20-30 ezres RÖMMEr stb márkájú ülésre!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Racing kid-re gondolsz?
Nem olvastam róla túl jókat...
Én nem venném meg, viszont használtan (és tök jó állapotban) találhatsz ennél sokkal jobbakat, jó áron.
első válaszolótól kérdezném,hogy szerinted akkor inkább használt de márkás mint új de noname??nem kötekedésből kérdezem de sztetek egy használt is ugyanolyan jó???
Másodiknak:igen a racing kidre gondoltam!Az nem jó ha nem olvastál róla jókat....akkor lehet meggondolom!
Köszönöm a gyors válaszokat!
A használt miért ne lehetne jó? Az, hogy használták nem jelenti, hogy eltűnt ezzel együtt a biztonságossága is.
Nagyon sok használt, de jó állapotú gyerekülés van fent neten is. Ha rendben tartották, és nem amortizálták le, akkor simán jó. Vásárlás előtt meg kell nézni alaposan, és ha jó, akkor miért kellene feltétlen az új és drágább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!