Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülés! Nem tudom milyen...

Gyerekülés! Nem tudom milyen korcsoportosat vegyek?

Figyelt kérdés
Most 8 hónapos és több mint 9 kg.Nem tudom melyiket vegyük I korcsoportot 9-18-ig vagy ami 9-36kg-ig.ha lehet èrvek ellenèrvek a korcsoportoknál.Ès kipróbált márkákat is ìrhatok jellemzèssel is.köszi

2012. jan. 14. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
9-18. A 9-36-os ülések nagyobb gyerekeknek valók. Hiába van benne szűkítő, nem való egy 8 hónaposnak. Én kisfiamnak 22 hónapos korában vettem 9-36-ost. De ő nagy növésű. De még ennek is van saját öve, mert kicsinek találtam csak az autó biztonsági övével bekötni.
2012. jan. 14. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok. Nekünk 0-18-as volt Remi márkájú. Ebben utazott 5,5 hónapos korától, mert kinőtte hosszra a hordozót. Nagyon kényelmes volt neki, jókat aludt benne. Menet közben is nagyon könnyen le lehetett dönteni. Így ha nagyobb korában is elaludt az autóban, csak egy mozdulat volt ledönteni az ülést. 3 fokozatban dönthető. Ezt is hosszra nőtte ki a kis drágám:-)

Most egy Nania van. Nagyon szereti kisfiam, nem izzad bele nyáron az ülésbe.

2012. jan. 14. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen olyat ami 9-18/25 kg jó.

A 9-36 kg túl nagy, elvész benne a gyerek, nem lenne biztonságos egy ilyen pici babának, és nem is dönthető.

A fiunk három és fél éves, és 16kg volt amikor ilyet kapott, mert az előzőt, a 9-25 kg az akkor 11 hós huga kapta.

2012. jan. 14. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztonsági szempontból mindenképp 9-18 kg!

Márka: BeSafe izi comfort X3.

Vagy Maxi Cosi.

2012. jan. 14. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 11 hónapos és 11 kg. Pont ma vettünk neki új ülést, 9-25kg korcsoportot. Exobe márka. Nagyon tetszik hogy dönthető, biztonságosan körbefogja a kicsit, a fejszűkítö légáteresztő. Sőt, ahogy hazahoztuk, leraktam a szobájába, rögtön bele akart ülni, nagyokat vigyorgot, nem akart kiszállni, inkább odakérte a játékait, és ott játszott :)

9-36kg-osat még ne vegyél, az nem biztonságos még ilyen kicsinek.

2012. jan. 14. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
9-18 kg! A 9-36 kg nem biztonságos ilyen kicsiknek, hiába mondják, hogy 9 kg-tól beleteheted a babát, én nem tenném. Nekünk Besafe izi comfort x3 van, és nagyon szeretjük.
2012. jan. 15. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
9-18-at vegyél. 9-36-ot semmiképpen,mert az túl nagy korcsoportot ölel át, és igazából semmikor sem jó. Mi is Besafe izi comfort x3-at akartunk venni, csak a kislányunk még nincs 9 kg, csak 7 kg, de hosszra kinőtte a hordozót. Mi egy 0-18-as kategóriáju ülést vettünk, Cam Gara-t. Most még megfordítva használjuk. Nagyon tetszik Neki, mert ebből már jobban kilát mint a hordozóból, és nézelődhet. És menetiránynak háttal sokkal biztonságosabb is még neki.
2012. jan. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!