Én csinálok valamit rosszul? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kislányom nemrég töltötte a 6 hónapot. 4,5 hónapos korában kezdtem a hozzátáplálást. A mai napig nagyon nehezen akarja elfogadni, nagyon jó napunk van ha fél adagot megeszik. Inkább szopizik. Általában cicin szokott elaludni is meg még éjszaka is cicizik van hogy 2x is. Ma délben pl. répát krumplival turmixoltam neki de az első kanál után még meg is rázkódott nem kell neki. Már próbáltam hogy kihagytam 2-3 napot de utána is ugyanez folytatódott. Van még valaki rajtam kívül hasonló cipőben?2012. jan. 22. 13:21
1/4 anonim válasza:
Ha cicizik miért kezdted el a hozzátáplálást?Nekem pl. 8 hónapos korig nem akart elfogadni semmi mást csak a cicit.Ha nem muszáj hanyagold még a témát nála,lehet hogy nem érett rá.Ne 2-3 napig ne adjál neki semmit hanem várj 1-2 hetet.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint az első válaszoló, ha a baba jelzi is, hogy neki nem tetszik, és egyébként meg nem muszáj (és nem muszáj, mert még csak 6 hónapos), akkor minek?
Más kérdés, ha nem akarsz szoptatni, le akarod választani minél hamarabb.. ha ez a helyzet, akkor elsőre próbálkozz inkább a tápszerrel.
3/4 anonim válasza:
Az előzőekkel értek egyet.Nekem 9 hónapos a lányom de a cicit semmi kajára le nem cserélné .
4/4 anonim válasza:
Hát ha kirázza az első kanáltól a hideg akkor ne erőltesd!Én is azt mondom hogy most minimum 2 hetet hagyj ke és had szopizzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!