Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hát-, derékfájós anyukák hogy...

Hát-, derékfájós anyukák hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Tornáztok, hogyan próbáljátok enyhíteni a fájdalmat?
2012. jan. 22. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehezen bírom... néha meggyúratom magamat a férjemmel, pár percig bírja... ;) Igen, próbálok néhány tornagyakorlatot is végezni. Van egy masszázs fotelbetétünk, azt elő kéne venni, több a semminél. Régen jógáztam, na az tényleg jó volt, azt is újra kéne kezdeni, de mikor, hogyan? 1 éves sosem alvó fiú ikreim vannak, estére már hulla vagyok mindenhez.
2012. jan. 22. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is fiúikreim vannak, 11 hónaposak. Én gyűlölöm,hogy pl. ha megpihenek, akkor egy darabig úgy megyek,mint a keljfeljancsi, mert a csípőm fáj. De a derékfájás is gyötör:(

Már megfogadtam,hogy tornázom itthon, de soha nem sikerül. Ja, és az ágymatracunk is katasztrófa, az is derékfájással ébred rajta, akinek amúgy nincs ilyen baja....de nincs pénz lecserélni jóra...

2012. jan. 22. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
A mi matracunk jó, mégis úgy kelek néha, hogy nem bírok megmozdulni, úgy bemerevedik övszerű sávban a derekam... Pedig már tornázni is járok. Nehéz így.
2012. jan. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!