Hát-, derékfájós anyukák hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Tornáztok, hogyan próbáljátok enyhíteni a fájdalmat?2012. jan. 22. 09:21
1/3 anonim válasza:
Nehezen bírom... néha meggyúratom magamat a férjemmel, pár percig bírja... ;) Igen, próbálok néhány tornagyakorlatot is végezni. Van egy masszázs fotelbetétünk, azt elő kéne venni, több a semminél. Régen jógáztam, na az tényleg jó volt, azt is újra kéne kezdeni, de mikor, hogyan? 1 éves sosem alvó fiú ikreim vannak, estére már hulla vagyok mindenhez.
2/3 anonim válasza:
Nekem is fiúikreim vannak, 11 hónaposak. Én gyűlölöm,hogy pl. ha megpihenek, akkor egy darabig úgy megyek,mint a keljfeljancsi, mert a csípőm fáj. De a derékfájás is gyötör:(
Már megfogadtam,hogy tornázom itthon, de soha nem sikerül. Ja, és az ágymatracunk is katasztrófa, az is derékfájással ébred rajta, akinek amúgy nincs ilyen baja....de nincs pénz lecserélni jóra...
3/3 anonim válasza:
A mi matracunk jó, mégis úgy kelek néha, hogy nem bírok megmozdulni, úgy bemerevedik övszerű sávban a derekam... Pedig már tornázni is járok. Nehéz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!