Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babaolajokat mire lehet...

A babaolajokat mire lehet használni?

Figyelt kérdés
Hogyan?
2012. jan. 21. 22:21
 1/10 Kerria ***** válasza:

A baba, vagy akár a te bőröd ápolására kiválóan alkalmas. Magamnak a könyökömet, a sarkamat szoktam vele bekenni, babáknak meg mehet az egész testre, kifejezetten a hajlatokra a legalkalmasabb. Sűrű használat után vigyázni kell, mert valakinél szárít!

Hogyan... kezedbe kiöntesz egy kicsit, eldörzsölöd, és mehet a kiválasztott testfelületre. Kicsit bemasszírozod, vársz, hogy beszívja, és utána mehet rá a ruhanemű.

Remélem erre gondoltál, nekem ez jött le a kérdésből.

2012. jan. 21. 22:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Erre,igen,Köszönöm.Csak azt nem tudom,hogy száraz bőrre vagy nedvesre?
2012. jan. 21. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Én újszülött babámat kenegettem vele, pár hónapos koráig.

Fontos azonban, hogy milyen az összetevője,mert a legtöbben paraffin olaj van, és annak semmi haszna.

Amiben tuti nincs, Babylove, Weleda,Alverde, BioBio baby

Amiben tudomásom szerint van: Nívea, Gabi (ebben még tartósító szer is van)Penaten, Libero, Johnsons.

Jó ápolgatást Nektek :)

2012. jan. 21. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Én még fülpucolásra is használom, picit teszek a fülpiszkálóra, és kívül azzal tisztítom a kisfiam fülét. Sokkal könnyebben leszedi a koszt.
2012. jan. 22. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, még eszembe jutott, hogy néha néha teszek a fürdővizébe.
2012. jan. 22. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:
én úgy használom, hogy fürdés előtt bekenem az egész testét babaolajjal, utána fürdés, azután testápoló. Így mondta a háziorvos és bevált. Amúgy arra is jó, hogy ha rendszeresen dörzsölöd vele a babát fejét, leszedi a koszmót.
2012. jan. 22. 08:43
 7/10 sumergo ***** válasza:
Babamasszázsra is használható!
2012. jan. 30. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én fürcsi előtt kenem be alaposan vele a picim testét! Első perctől ezt használom még a fején is és nem is lett koszmós a fejbőre. Néha magamon is használom, csak én zuhanyzás után még a vizes bőrömet kenem be vele és utána törülközök meg.
2012. jan. 30. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Néha a nyakán is lesznek ilyen barnás megvastagodott bőrrétegek, mintha ott lenne koszmója, a redőkben szokott lenni, meg a füle mögött a bőr felső rétege kiszárad, azt is bekenem pici oljaos vattával, majd pár perc után tiszta vattával ledörzsölgetem óvatosan.
2012. jan. 30. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Fürdés előtt átmasszírozni, hajlatokat tisztogatni.

Fül és orrtisztításra is kiváló, ha be van száradva a cicakaki, akkor teszel egy fülpiszkálóra egy keveset és szépen ezzel törlöd át a nózit, sokkal kíméletesebb bárminél.

2012. jan. 30. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!