Lehetséges, hogy azért pánikoltam ma be út közben, mert már fél éve nem mozdultam ki egyedül sehová?
Figyelt kérdés
Fél éve nem voltam sehol egyedül, ma először egyedül utaztam 20 km-t. A buszon elkezdtem pánikolni, olyan érzésem volt, hogy nem fogok tudni egyedül hazajutni. Elég rossz érzés volt. Történt már valakivel hasonló?2009. máj. 27. 21:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
Igen szülés után,mikor mentünk a 6 hetes kontrollra,na akkor pánikoltam,de rendesen,hogy nem bírom ki,hogy nincs levegő meg ilyenek,borzasztó volt!
2/3 anonim válasza:
Nekem az autóban jött elő egyszer olyan érzésem h nem bírom ezt a száguldást, szóltam a férjemnek h ne hajtson gyorsan, erre mondta h 50-nel megyünk. Hozzászoktam a babakocsi tempóhoz. Azóta jobb :)
3/3 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg azért :(
Én pár éve fél évig nem mentem metróval,mozgólépcsővel és akkor jött ki a pánikbetegség rajtam,ami azóta is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!