Szedtek valami immunerősítőt, vagy vitamint? Milyen gyakran vagytok betegek?
Figyelt kérdés
Mi nem szedünk semmit, és fél éven belül ez a 2. hányásos fertőzés, ami végig megy a családon. Gondolkozom, hogy kéne-e valamit szedni.2012. jan. 21. 09:33
1/3 anonim válasza:
Soha nem adtam a kislányomnak semmilyen immunerősítőt vagy + vitamint.. Fél évig kizárólag szopott, utána is jobbára szopizott, a hozzátáplálás valóban csak hozzá... volt. 1 éves korára 3 étkezés lett kiváltva, de napjában még mindig többször szopizott. 3 nagy tesó hordta haza állabóan a bacikat+ az ő barátaik, más látogatók. 2 éves koráig orvos csak a kötelező vizsgálatokon látta.
Szerintem ez hajlam kérdése is nagyban...
2/3 anonim válasza:
igen szedek béres cseppet meg hozzá 500 mg-os c vitamin
3/3 A kérdező kommentje:
ő is kizárólag szopizott, egy éves kora óta csak éjjel meg reggel. Sokat vagyunk emberek között, ahhoz képest nem sokszor beteg. Arra vagyok igazából kíváncsi, hogy aki szed valamit, az is megbetegszik, vagy többségében nem?
2012. jan. 21. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!