Gyeden lévő apuka vagyok. A kislányunk 9 hónapos elég sűrűn folyik az orra beteg. Sok gyümölcsöt zöldséget eszik kap c vitamint és mégis beteges. Immunerősitöt tudtok ajánlani?
Szia!
Jobbulást kívánok a kislányodnak!
Fiamnak sokszor adtam a Multi Kid Vitamint mert sokszor betegeskedett.Megerősödött, lehet ettől.Egy próbát megér.
10hós baba anyuja
vitacolan szirup, hivatalosan 1 éves kor van ráírva, de adható egy év alatti babának is. rengeteg vitamint tartalmaz, de a legjobb a természetes forrás,ami most pont aktuális a friss gyümölcs és zöldség formájában. legyetek sokat szabad levegőn is az is sokat számít, van nagyobb tesó és tőle kapja el, vagy csak nehezebben áll ellen, mondjuk ebben a a változó időben nem is csoda. még adhatsz neki esetleg cebion cseppet, ami c vitamin, de szerintem ha sok gyümölcsöt eszik akkor az nem szükséges.
üdv. 11 hós baba anyukája
Nem lehet hogy jön a foga? Lányom akkor volt folyamatosan beteg, folyt az orra, nátha szerű tünetek stb... Dokink azt mondta ilyenkor legyengül az immunrendszer és fogékonyabb a betegségekre. Különösebb teendő nem volt, ahogy kibújt a fog a tünetek alábbhagytak, viszont pár nap/hét múlva újra kezdődött amikor jött a következő fog. Sajnos lányunknak a füle is be szokott gyulladni :o(
Akármit is szeretnétek neki adni, mindenképpen orvostól kérj tanácsot, mit is javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!