Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák! Nektek...

Tapasztalt Anyukák! Nektek mennyit alszik éjjel a pár hónapos babátok? Nekem 3 hós és este 10-től reggel 8-ig alszik. Ez jó? Vagy sok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 23:53
1 2
 11/15 Telokin válasza:
Az én babám 2-4 hónaposan elkezdte átaludni az éjszakákat...este 9-tól, reggel 7-ig simán aludt, aztán 4 hónapos kora után megint visszatért arra hogy felkel éjszakánként, most 7 hónapos és éjjel is, max. 3 órát alszik egyben, folyamatosan szoptatok éjszaka is! Próbálnám leszoktatni róla, de ha nem kap cict, akkor addig üvölt! Mit nem adnék azért, ha 8 órát egyben tudnék aludni, legalább egyszer! :D Gratulálok, örülj, és nyugodj meg hogy ilyen jól alszik a picúr!
2012. febr. 20. 11:51
 12/15 coffeez ***** válasza:
Az én kisfiam már 1 éves, de ugyan ezt csinálta. Én is aggódtam, és mindenki azt mondta hogy örüljek neki, mert nem is tudom milyen szerencsés vagyok. És tényleg! Te is az vagy :)
2012. febr. 20. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8 hetes kora óta alszik át egész éjszakákat.Mindig este fél 9-től.Eleinte fél 6-ig, aztán 6-ig, és így tovább.Kb 5 hós kora óta reggel 8-ig alszik.Sem a mozgásfejlődés, sem a fogai nem zavartak be (bár olyankor volt nyöszörgés, de nem ébredt fel és homeós bogyókkal orvosoltuk a problémát).

Most 13,5 hós, túl van egy kis betegségen, ami miatt életében először lázas is volt.Na az bekavart neki egy kicsit, mostmár átalussza az éjszakákat, de egy hete mindig már hajnalban fent van.Ma elég jól bírta, negyed 8-kor kelt :)

Remélem visszaáll a régi kerékvágásba, mert én nagyon örülök, hogy ilyen jó alvókája van és én is kiegyensúlyozottabb vagyok :)

Ne aggódj, felébred a babád ha éhes lesz, lefogyni nem fog emiatt.A régi öregek szerint a babák akkor nőnek, mikor alszanak :)

2012. febr. 20. 13:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, 3 hós korára már 10 cm-t nőtt! Lassan megszólnak, hogy minek cipelem a gyereket, miért nem megy a saját lábán. Még csak 4 hós.

Újabban fél 7 körül kel, de a nappali alváshiányt este 8-fél 9-ig pótolja be és emiatt nehezen alszik el este. Hogy reggel miért ébred hamarabb, nem tudom. Már jó ideje fogzunk, de nem hiszem, hogy amiatt. Majd most szeretnék jobban odafigyelni, hogy aludjon nappal is többet, de ha bepisil, akkor felkel és nem alszik vissza. Emiatt csak fél órát alszik egybe....

2012. febr. 20. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy ilyen jó alvókája van.Az enyém fél 8-tól alszik 3-ig ekkor eszik és alszik tovább 6-7-ig.
2012. febr. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!