Tapasztalt Anyukák kitudnám valahogy tolni 20 hónapos babám ébredését reggel?
5.30 körül ébred és már nagyon szeretném ha tovább aludna legalább 1 órával ! Jó tudom lehet ,hogy ilyen típus de lehet ,hogy csak valamit másként kellene csinálnom ? !
5.40 2 dl kakaó itt már ébren marad nem alszik vissza
9 körül kenyér vagy gyümölcs kekszel
11.30 ebéd ,itt már álmos úgyhogy még iszik 2 dl kakaót és alvás
15.30 gyümölcs vagy joghurt
19.30 vacsi főtt étel vagy kenyér
fürdés
20-20.30 2 dl tejjel megy aludni
És reggel 5.30 -kor ébredés !
Mit csináljak másként ?
Esetleg tegyek valamit az esti tejecskébe ,hogy laktatóbb legyen ? Vagy nem ezért ébred ilyen korán ?
Szerintem is kevés a 2 dl tej. Az én 20 hónaposom 240 ml tejitalt kap este, ami ráadásul tartalmasabb, mint a tej és 7 óra körül ébred.
Próbáld ki, hogy veszel neki junior tejitalt. Baja nem lesz tőle.
bár nem vagyok még marha tapasztalt,7 hós a fiam, de nekem is kis korán kelő volt, 5-5:30 körül kelt.Totál kivoltam tőle, azt csináltam, hogy adtam játékot a kezébe és elvolt eleinte 5 percig, most már van hogy 20 percig is játszik még, ha nagyon korán kel!
Bocsi, lehet nem volt hasznos, meg a Te babád már nagy, szóval nála már jobban tudatosabban működhetnek a dolgok.
De tényleg talán még annyit tehetsz, hogy az ebédet kihúzod valahogy 12-12:30ra, utána teszed le....hátha...
ja nem kell hogy visszaaludjon, csak hogy megtanulja, hogy még pihi van!Lehet eleinte csak 5 percet fog játszani, az én fiam is így kezdte...sőt az öcsém is kori kiskakas volt, aztán anya mondta neki, hogy mikor felkel játsszon szépen míg fel nem kelünk, most már képes 10-ig is aludni.
Oké 12 éves,meg már nagyobb volt,mikor ezt mondta neki anya, de hátha bejön nektek is!Főleg ha jól belakik este:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!