Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák kitudnám...

Tapasztalt Anyukák kitudnám valahogy tolni 20 hónapos babám ébredését reggel?

Figyelt kérdés

5.30 körül ébred és már nagyon szeretném ha tovább aludna legalább 1 órával ! Jó tudom lehet ,hogy ilyen típus de lehet ,hogy csak valamit másként kellene csinálnom ? !

5.40 2 dl kakaó itt már ébren marad nem alszik vissza

9 körül kenyér vagy gyümölcs kekszel

11.30 ebéd ,itt már álmos úgyhogy még iszik 2 dl kakaót és alvás

15.30 gyümölcs vagy joghurt

19.30 vacsi főtt étel vagy kenyér

fürdés

20-20.30 2 dl tejjel megy aludni

És reggel 5.30 -kor ébredés !

Mit csináljak másként ?

Esetleg tegyek valamit az esti tejecskébe ,hogy laktatóbb legyen ? Vagy nem ezért ébred ilyen korán ?

2011. máj. 11. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy sikerülne-e kitolni, mert szerintem is már van saját bioritmusa, lehet hamarabb kellet volna elkezdeni, még 1 évesen.

Az én lányom 1 évesen megivott 3 dl tápszert este, a kakaó vagy a sima tej, nem annyira laktató. Szerintem azért kel fel, mert éhes, kevés neki a 2 dl tej.

Lehet ha tejitalt inna, az laktatóbb lenne, vagy folyékony tejpépekben is van jó éjszakát, laktatóbb, kipróbálhatnád. Lehet nem segítene, de egy próbát megér.

Nekem ahogy nőtt a lányom annál később kelt fel.

9-10 körül kel fel: tejpép+tejital, vagy vajas kifli/kenyér sajttal + tejital, joghurt kiflivel, alma vagy banán a két étkezés között.

14 körül ebéd: általában azt eszi amit mi, vagy főzelék

15 körül alvás 1,5-2 órát, van amikor megiszik 2 dl tejitalt elalvás előtt.

18 körül uzsonna tejpép vagy tejbe rizs/gríz, joghurt kiflivel

8 körül fürdés

9 körül 3 dl jó éjt tápszer és 10 körül már alszik.

Sokat játszunk, egész nap jön-megy lefárasztja magát.

Remélem sikerül megoldani és kitolódik a reggeli ébredése.

2011. máj. 12. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!