Egyszerűen nem látom, hogy "haladnánk" ezzel a köldökcsonkkal, más babájának is ilyen nehezen esik le?
Milyen műanyag? Nekünk nem hagyták rajta. Nem vagyok egy undorodós fajta, de valahogy a köldök a halálom. Egyszerűen hányingert kapok tőle. Ha valaki az enyémhez és akkor is. Mondtam is, hogy jó lenne ha minél hamarabb leesne a kicsinek. Kedden szültem, Vasárnap engedtek haza minket(kórházi szabályzat ha nincs semmi gond akkor is ennyi), hétfőn felhívtam a védőnőt és a dokinéninket, védőnő kijött hétfőn jól bekente neki, csak néztem, hogy milyen sokat tett rá, kedden doktornő jött ki ő is jól bekente. Szerdán reggel bekentem Én utána mentünk intézni a lakcím kártyáját és az anyakönyvijét addig a nagyira bíztuk. 2 óra múlva felháborodottan telefonált, hogy mi az, hogy nem szóltam, hogy leesett a csonk?! Mondom reggel még megvolt. Így szerencsére hamar túlestünk ezen!!!
Azt mondták az a lényeg, hogy picit toldd el a kezeddel a csonkot és úgy kend be alatta, próbáld meg úgy, hogy a hasára ne kerüljön sok, mert nagyon kiszárítja. Ilyenkor a pálcikával "söpörd" ki a már leesett darabkákat is. Várj picit még az alkohol megszárad és csak utána hintőporozd be. Ja és ne ijedj meg ha picit vérezne, vagy véres lenne a pálcikád.
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!