Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyszerűen nem látom, hogy...

Egyszerűen nem látom, hogy "haladnánk" ezzel a köldökcsonkkal, más babájának is ilyen nehezen esik le?

Figyelt kérdés
Alkohol + hintőpor, az alatt a műanyag (vagy mi) alatt jól kitörölni,beszórni, de pár napja mintha nem történn semmi változás...
2012. jan. 20. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Én semmit nem kentem rá és nem is fürdettem a babát a kórházban, így víz sem érte egyáltalán. 3 nap alatt leesett...
2012. jan. 20. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a lötyit kentem rá, eleinte rosszul csináltam, mert csak a tetejét kentem aztán megint megmutatták, hogy alatta is kell, be kell nyúlni a fültiszttóval a csonk alá (nem fáj Neki) pont a 7. napon esett le. Nekem a hintőport nem mondták. Csak annyit, hogy minden pelusnál kencézem át a csonkot.
2012. jan. 20. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Napi 1x alkohol, és pelusozásnál hintőpor. Jól csinálod, nekünk is nehezen esett le, de sikerült.
2012. jan. 20. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem elég a napi 1x-i alkohol. Minden pelus cserénél töröld át felül, oldalt, alatta bőséges alkohollal. Figyelj oda rá,mert elfertőződhet. kisfiamnak 2 hetesen esett le.
2012. jan. 20. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen műanyag? Nekünk nem hagyták rajta. Nem vagyok egy undorodós fajta, de valahogy a köldök a halálom. Egyszerűen hányingert kapok tőle. Ha valaki az enyémhez és akkor is. Mondtam is, hogy jó lenne ha minél hamarabb leesne a kicsinek. Kedden szültem, Vasárnap engedtek haza minket(kórházi szabályzat ha nincs semmi gond akkor is ennyi), hétfőn felhívtam a védőnőt és a dokinéninket, védőnő kijött hétfőn jól bekente neki, csak néztem, hogy milyen sokat tett rá, kedden doktornő jött ki ő is jól bekente. Szerdán reggel bekentem Én utána mentünk intézni a lakcím kártyáját és az anyakönyvijét addig a nagyira bíztuk. 2 óra múlva felháborodottan telefonált, hogy mi az, hogy nem szóltam, hogy leesett a csonk?! Mondom reggel még megvolt. Így szerencsére hamar túlestünk ezen!!!

Azt mondták az a lényeg, hogy picit toldd el a kezeddel a csonkot és úgy kend be alatta, próbáld meg úgy, hogy a hasára ne kerüljön sok, mert nagyon kiszárítja. Ilyenkor a pálcikával "söpörd" ki a már leesett darabkákat is. Várj picit még az alkohol megszárad és csak utána hintőporozd be. Ja és ne ijedj meg ha picit vérezne, vagy véres lenne a pálcikád.

Sok sikert :D

2012. jan. 20. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak nagyon sokára esett le, nemtudom miért :) Kenegettük, hintőporoztuk vigyáztunk hogy víz ne érje. Még be is bűzösödött neki akárhogy is tisztoggattuk. Már nem emlékszem pontosan de biztos hogy több mint 2 hét múlva esett le, lehet volt 3 hét is
2012. jan. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!