Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha cumi helyett a kisujjam...

Ha cumi helyett a kisujjam szopizza az is okozhat cumizavart?

Figyelt kérdés

2012. jan. 20. 22:10
1 2
 11/16 anonim válasza:

az én lányom másfél éves,cumizik (inkább csak alváskor kéri,vagy ha már fáradt) .szerintem ne hagyd,h az ujjadat szopizza,és azt sem,hogy a magáét!inkább hadd cumizzon!

24 éves anyuka

2012. jan. 25. 16:44
 12/16 A kérdező kommentje:
a kérdést azért tettem fel, mert a 4 hetes kislányomról úgy gondoljuk, hogy cumizavar miatt szopik csak egy percig és utána üvölt. csak a kisujjam szopizta cicin kívül. tudom, ez nem megszokott, de cumi helyett javasolták.
2012. jan. 25. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem tuti nem cumizavar. Egyből jön a tej vagy meg kell dolgoznia érte?
2012. jan. 25. 21:37
 14/16 A kérdező kommentje:
kb. fél perc alatt jön. második baba, gyorsan beindult a tej és van is bőven. inkább arra gondolok, hogy túl gyorsan jön és az nem tetszik neki. az lehet?
2012. jan. 25. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Bizony lehet!!! Az enyém is üvölt, amikor spriccel, meg tele a szája a tejcsivel. Fuldoklik tőle és van, hogy emiatt kicsit későbbre kell halasztani az evést, annyira bepörgeti. Kicsit fejjél le belőle, h az a kezdeti tejáradat ne a babácskát öntse el. Később ez nem lesz annyira probléma, de elő fog fordulni.(4 hónapos babóca anyukája)
2012. jan. 25. 22:43
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi:-)
2012. jan. 26. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!