Sikerült valakinek leszoktatni a babáját a gyakori éjszakai ébredésről?
Az én babám 16 hónapos és vannak olyan éjszakáink, hogy félóránként ébred,cicizünk aztán kb 15 perc és visszaalszik.Aztán fél -egy óra múlva kezdődik minden előről.Szóval már lassan kész vagyok.Ma voltunk orvosnál(nem ez miatt) és rákérdeztem, hogy mi ez.
A doki azt mondta, altassam el az ágyában és ne a cicin,mert azért ébred , hogy visszaállítsa azt a helyzetet ahogy elaludt.Légyszi írjatok nekem ha bárhogy sikerült leszoktatni a gyakori kelésről.Én azt sem bánom ha háromszor is felébred csak ne fél óránként.
Neked is köszi a választ, sajna 2 hós kora óta így alszik, szóval nem a fogzás miatt.Amúgy elég későn jött ki az első foga.
A cici elvételen is gondolkodtam már, csak eddig nem tudtam megtenni.
Szia!
Átérzem a helyzetedet, az én kisfiam 19 hónapos, és neki is még sokszor vannak ilyen időszakai. :(
Az egyetlen módszer tényleg az, hogy amikor felébred, cici nélkül altasd vissza. Ha nagyon muszáj, adj neki egy kis vizet, de úgy a legjobb, ha csak simán visszaaltatod. 1-2 napig fog sírni, de ne add fel! Napról-napra jobb lesz és egyre kevesebbszer fog felébredni.
(Mondjuk nálunk mindig visszaesés van, mert ha 2 hétig működik a dolog, hogy mondjuk csak hajnali 4 körül ébred először, akkor utána valamiért ismét felkel már éjfél tájban, és ha ezt több napig csinálja, akkor a fáradtság miatt én hü..e, újra szoptatom, hogy gyorsan aludjon már. Na, ez az, amit nem szabad!!!)
Szóval kitartás!!! Mi most épp a jó fázisban vagyunk, és igyekszem ezt már nem elrontani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!