Mi lenne az a pont amikor úgy döntötök/döntöttetek, hogy külön mentek apával?
Ha teljesen elhidegülnénk egymástól és már rendbe sem akarnánk hozni a kapcsolatunkat.
Bocsi ha rosszul ítéltelek meg, de nekem a kommented alapján az jön le rólad, hogy te egy tipikus önfeláldozó nő vagy, aki a saját igényeit lesz.rja. Figyelj, most komolyan, miért is kell korábban felkelned, hogy takarítani és főzni tudj??? Ezt annyira furcsállom. És akkor mit csinálsz egész nap? Non-stop a gyerekkel foglalkozol? Hidd el, az sem jó. Egyrészről amiatt, hogy nem tanul meg egyedül játszani (ami nem a te kényelmed miatt fontos, hanem a saját önállósodása miatt), másrészről hozzászokik, hogy anya mindig mellette van, 1 percre sem hagyja egyedül és ez megint csak neki sem lesz jó a későbbiekben. Ezzel nem azt mondom, hogy ne foglalkozz vele egyáltalán, hanem hogy a főzés és a házimunka simán belefér egy napba.
A párod meg az otthon töltött idő nagy részét az ágyban fekve tölti? Na ne már! Akkor te szépen készítsd elő a baba dolgait (kaja, pia, pelus stb) és amikor hazajön, magyarázd el 2 mondatban, hogy mit kell csinálnia és szépen lépj le egy pár órára.
Ne hagyd magad elnyomni, mert különben ez lesz belőle.
Ahhoz, hogy tiszteljenek minket, nekünk is úgy kell viselkednünk.
Ha nem így van, ahogy leírtam, akkor bocsi még1x, mindent visszaszívok :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Önfeláldozó lennék?Lehet, hogy igazad van.Nem lógok a gyerek nyakán egész nap szépen elvan egyedül is csak most tanul igazán járni és ez most jobban érdekli mint bármelyik játék.Azért próbálok mindent megcsinálni amíg fel nem kel mert jobban szeretném azt az időt nem a 4 fal között tölteni hanem sétálni kimozdulni itthonról.Ha fogom a kezét akkor már szépen sétál és itt a ház elött sokat szoktunk sétálni és közben mindent kielemzünk.
Amikor a párom hazaér eszik és lefekszik az ágyra vagy a szőnyegre és közben tv-t néz neki ez a játszás a gyerekkel.Sétálni úgy megyünk ha én szólok rá nem épp finoman.Este fürdetés altatás és 7-kor már alszik is.Akkor lenne időnk beszélgetni egymással foglalkozni de nem.Tegnap este éjszakára ment dolgozni.7-kor aludt már a kisfiam ő gépezett én szokásos fél órás tornába kezdtem fél 8-ra végeztem leültem az ágy elé és vártam hátha észreveszi magát de nem csak amikor a Barátok Közt kezdődött akkor állt fel a gép elöl és ült oda.Fél 9 után meg ment is dolgozni és ez így megy minden nap.
Egyébként szeretem állítása szerint ő is nagyon de valahogy nem ez jön le.Nem tudom mit kéne csinálni mert ha 100-szor nem hoztam már fel a témát akkor egyszer sem és mégsem történik semmi.
Az bánt a legjobban, hogy tudom, hogy nem ezt és ennyit érdemlünk a fiammal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!