Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos, anyukám megkóstoltatta...

Sos, anyukám megkóstoltatta fél doboz EPRES jogobella LIGHT joghurttal az 5.5 hónapos fiamat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lesz ettől valami baja??? Még csak sütőtököt, répát, banánt almát kóstolt eddig. Anyukámra hagytam itthon 2 órára és őszerinte NEM KÉRTE a bébiételt, ezért adott neki joghurtot és hogy hogy szerette. Jézusom. Többet nem is hagyom rá, csak mikor már mindent ehet.Allergiás lesz? Mit figyeljek nála, hogy fáj e a hasa?
2012. jan. 19. 14:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%

JajjIstenem ...

Semmi baja nem lesz, allergiás sem lesz fél doboz joghurttól.

2012. jan. 19. 18:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Még ha ki is pöttyösödik picit, pár nap múlva elmúlik, ne aggódj! Te úgysem adsz neki többet, ezek után az édesanyád sem, úgyhogy nyugodj meg, nem lesz semmi baja a babádnak.

Gondolj csak bele, régen mennyi mindent kaptak a gyerekek, mégis élnek és virulnak az emberek. Egy fél doboz joghurttól nem lesz baja.

Egyébként ha allergiás lenne, az már egyből kijött volna rajta!

2012. jan. 19. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdésnél linkelted, úgyhogy írok rá. :)

Hasonlóan jártam a fiammal, kijött az ekcémája, amit mindig nehezen tudunk visszaszorítani. Már nem írom le, mire figyelj, de én is kivoltam, főleg, hogy tudtam, mi lesz a következménye.

2012. jan. 23. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!