Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos, anyukám megkóstoltatta...

Sos, anyukám megkóstoltatta fél doboz EPRES jogobella LIGHT joghurttal az 5.5 hónapos fiamat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lesz ettől valami baja??? Még csak sütőtököt, répát, banánt almát kóstolt eddig. Anyukámra hagytam itthon 2 órára és őszerinte NEM KÉRTE a bébiételt, ezért adott neki joghurtot és hogy hogy szerette. Jézusom. Többet nem is hagyom rá, csak mikor már mindent ehet.Allergiás lesz? Mit figyeljek nála, hogy fáj e a hasa?
2012. jan. 19. 14:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%
fáj-e a hasa,kiütéses lesz-e.hagyd rá anyukádra,csak beszéld meg vele,mit adhat és mit nem.
2012. jan. 19. 14:15
 2/23 A kérdező kommentje:

Már megbeszéltem, világosan elmondtam :((( Nem úgy hagytam itt hogy amit talál a hűtőben azt nyugodtan adja a gyereknek...de őszerinte ne aggódjam már túl ezt a kérdést ÉN MÁR 5 HÓNAPOSAN ettem a túrókrémet vagy mit.

Mondjuk allergiás is vagyok.

2012. jan. 19. 14:17
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

Igen talán azt kellett volan elmondani, ha nem eszi meg a baba ételet akkor adjon neki tápot, anyatejet akármit ami neked megfelel.

semi baja nem lesz, ha nem bírja a tejet akkor kifossa vagy bukik egyet. alergia lehet, kipirosodik de az estére elöjön és reggelre el is múlik ha csak közben nem kap további adagot.

2012. jan. 19. 14:18
 4/23 anonim ***** válasza:
34%
Úristen...Semmi baja nem lesz...Miért kell mindent túlparázni? Többet nem hagyod rá anyádra? Érdekes ember vagy. Képzeld, te is itt vagy, élsz, szültél egy gyereket és nyilván te is kaptál ilyeneket anyukádtól. Nyugodjál meg szépen, vegyél egy nagy levegőt, az allergiába és hasfájásba nem fog belehalni. Amúgy nem hiszem, hogy ez lesz..
2012. jan. 19. 14:18
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja,és nyugodtan hagyd anyukádra,de beszéld meg vele te mit hogy gondolsz a kicsivel kapcsolatban.
2012. jan. 19. 14:20
 6/23 anonim ***** válasza:
figyeld a jeleket, valószínűleg nem lesz semmi baja, és nyugodtan hagyd rá anyudra legközelebb csak még egyszer magyarázd el neki, h jelenleg sem epret, sem joghurtot nem ehet, te nem szeretnéd még bevezetni és h aggódsz h allergiás vagy hasmenés lesz, és legközelebb kérdezzen meg. Reméljük nem lesz semmi baj, de légy résen.
2012. jan. 19. 14:21
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Ne parázz! Úgy állj hozzá, mintha mi sem történt volna. Így vagy úgy a gyerekből távozni fog a kaja.:)
2012. jan. 19. 14:21
 8/23 anonim ***** válasza:
46%

Hát én sem hagynám anyámra ezután,nem a joghurt miatt,hanem mert semmibe veszi a kérést.

Meg ha nem eszi meg a baba a pürét, ott a telefon, meg lehet kérdezni, mi a teendő ebben az esetben.

2012. jan. 19. 14:23
 9/23 anonim ***** válasza:
Alapból legyintenék erre,de mivel írtad h te allergiás vagy(tejalleriás?),így nem teszem azt.Beszélj anyukáddal.
2012. jan. 19. 14:23
 10/23 A kérdező kommentje:

Mint írtam MEGBESZÉLTEM VELE mit kaphat és mit nem és azt is hogy én mit és hogy gondolok. Épp ezért mert évek óta másról se szól az életem mint az allergia elleni harcról ami egyre rosszabb ahogy telnek az évek.

Erre írtam hogy nem bízom rá. Nem vagyok érdekes ember hanem egy normális anya vagyok aki A LEGJOBBAT AKARJA a gyerekének...bocsi..

2012. jan. 19. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!