Sos, anyukám megkóstoltatta fél doboz EPRES jogobella LIGHT joghurttal az 5.5 hónapos fiamat, mit tegyek?
Már megbeszéltem, világosan elmondtam :((( Nem úgy hagytam itt hogy amit talál a hűtőben azt nyugodtan adja a gyereknek...de őszerinte ne aggódjam már túl ezt a kérdést ÉN MÁR 5 HÓNAPOSAN ettem a túrókrémet vagy mit.
Mondjuk allergiás is vagyok.
Igen talán azt kellett volan elmondani, ha nem eszi meg a baba ételet akkor adjon neki tápot, anyatejet akármit ami neked megfelel.
semi baja nem lesz, ha nem bírja a tejet akkor kifossa vagy bukik egyet. alergia lehet, kipirosodik de az estére elöjön és reggelre el is múlik ha csak közben nem kap további adagot.
Hát én sem hagynám anyámra ezután,nem a joghurt miatt,hanem mert semmibe veszi a kérést.
Meg ha nem eszi meg a baba a pürét, ott a telefon, meg lehet kérdezni, mi a teendő ebben az esetben.
Mint írtam MEGBESZÉLTEM VELE mit kaphat és mit nem és azt is hogy én mit és hogy gondolok. Épp ezért mert évek óta másról se szól az életem mint az allergia elleni harcról ami egyre rosszabb ahogy telnek az évek.
Erre írtam hogy nem bízom rá. Nem vagyok érdekes ember hanem egy normális anya vagyok aki A LEGJOBBAT AKARJA a gyerekének...bocsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!