Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos, anyukám megkóstoltatta...

Sos, anyukám megkóstoltatta fél doboz EPRES jogobella LIGHT joghurttal az 5.5 hónapos fiamat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lesz ettől valami baja??? Még csak sütőtököt, répát, banánt almát kóstolt eddig. Anyukámra hagytam itthon 2 órára és őszerinte NEM KÉRTE a bébiételt, ezért adott neki joghurtot és hogy hogy szerette. Jézusom. Többet nem is hagyom rá, csak mikor már mindent ehet.Allergiás lesz? Mit figyeljek nála, hogy fáj e a hasa?
2012. jan. 19. 14:13
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
13%
Nem kell parázni, nem mérget etetett a babával, az eperhez a joghurtnak igen kicsi köze van . Nem magvas szőrös mosatlan epret etetett vele. A jó szándékot kell nézned és nem a hibákat keresni. Nem tud milyen az ha nincs senkid akire a kicsit akár fél órára is rábízhatod. Szerencsés ember vagy.
2012. jan. 19. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
33%

Ha nem bírja kijön belőle vagy kicsattog. Ennyi. Kutya baja nem lesz. Ha allergiára hajlamos is előbb utóbb valamin ki fog bukni. Mondjuk ha a tápszert bírja, nem valószínű az allergia. azért mert most evett tejterméket még nem lesz allergiás. Ha meg tényleg hajlama van, hát most megtudjátok!

Ilyet meg ne mondj, hogy nem hagyod rá anyukádra. Én jelenleg itt vagyok full betegen és nem tudok orvoshoz menni, mert nincs kire hagynom őket. mit nem adnék ha jönne anyu és vigyázna rá.

13/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem lesz semmi baja.

Ha alapból nincs benne az allergia, akkor 1 joghurttól nem lesz az. Az elővigyázatosság miatt szokták csak később ajánlani.

De az anyukáddal komolyan el kell beszélgetned erről. Sajnos a legtöbb szülő ilyen, semmibe veszik a gyereküket, csak mert idősebbek. Általában a tiszteletről papolnak, de a kölcsönös tisztelet fogalma meg már ismeretlen előttük... Én nagyon szeretem az anyámat és az anyósomat is, nagyon jóban vagyok még az utóbbival is, de sajnos még így is volt pár konfliktusunk babaetetés-ügyben.

Le kell ülni és higgadtan megbeszélni a dolgokat. Esetleg mutasd meg azt a táblázatot, ami alapján bevezetni tervezed a dolgokat.

14/23 A kérdező kommentje:
jó akkor hegyezzük ki erre milyen jó nekem hogy van kire bízni...........amúgy fényévente egyszer bízom rá egy kezemen meg tudom számolni hányszor vigyázott.(van nagyobb gyerekem is).
2012. jan. 19. 14:30
 15/23 A kérdező kommentje:

ha itthon vagyok full betegen nekem se jön senki vigyázni rá elhiheted.

Mindegy, köszi a válaszokat az eddigieket is.

2012. jan. 19. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igazán itt nem az a kérdés,hogy mit tegyél,sőt,jóformán kérdés sincs.Csak ki szeretnéd önteni a mérgedet,és kibeszélni valakivel(velünk),morogni egyet.
2012. jan. 19. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Most szidnom kellett volna anyukádat???ezt vártad?
2012. jan. 19. 14:34
 18/23 anonim ***** válasza:
nézd, múltkor anyósom ölében majdnem megfulladt a lányom egy almától,nem tudta lereagálni a szitut, én kaptam ki a kezéből és kikapartam az almát. (tehát ha nem velük szemben ülök, lehet h nagyon nagy baj lett volna), ennek ellenére, mivel tudom, h nem akart rosszat, egy alapos fejmosás után, ha úgy adódik, hagyni fogom, h vigyázzon rá, mert felnőtt és megértette és tanult belőle. Mondom ezt úgy h nem is igazán bírom a nőt, de az ember a rokonait nem válogathatja meg. Anyud is felnőtt, tanul belőle és látni fogod h betartja-e a szabályaidat vagy sem, ha nem, akkor léptetném életbe a te verziódat. De természetesen ez a te döntésed.Csak elmondtam, mit gondolok.
2012. jan. 19. 14:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, de attól még vigyázhat rá. Múltkor én anyum is adott neki háztartási kekszet,tudom hogy nem lesz tőle baja,de azért nah. Mondtam neki, hogy majd ha lesz egy éves akkor majd tömheti belé,de most még ne,vettem babának valókekszet,azt anyunak adtam,hogy ha akarja hogy rágcsáljon valamit, akkor azt. Én még nem adtam neki belőle. 5,5hónapos.
2012. jan. 19. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel nem lesz baja, csak kipöttyözi kicsit. Egy alkalomtól nem lesz allergiás, ne aggódj! Ha issza a vizet, akkor adj neki bőven, ha nem, akkor meg csak tápszert adj ma és holnap, amíg ki nem ürül.

És igen, fájhat a hasa is, hasmenése is lehet, de nem törvényszerű. Nyugodj meg, ha baj lesz, látni fogod rajta.

2012. jan. 19. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!