Sos, anyukám megkóstoltatta fél doboz EPRES jogobella LIGHT joghurttal az 5.5 hónapos fiamat, mit tegyek?
Ha nem bírja kijön belőle vagy kicsattog. Ennyi. Kutya baja nem lesz. Ha allergiára hajlamos is előbb utóbb valamin ki fog bukni. Mondjuk ha a tápszert bírja, nem valószínű az allergia. azért mert most evett tejterméket még nem lesz allergiás. Ha meg tényleg hajlama van, hát most megtudjátok!
Ilyet meg ne mondj, hogy nem hagyod rá anyukádra. Én jelenleg itt vagyok full betegen és nem tudok orvoshoz menni, mert nincs kire hagynom őket. mit nem adnék ha jönne anyu és vigyázna rá.
Valószínűleg nem lesz semmi baja.
Ha alapból nincs benne az allergia, akkor 1 joghurttól nem lesz az. Az elővigyázatosság miatt szokták csak később ajánlani.
De az anyukáddal komolyan el kell beszélgetned erről. Sajnos a legtöbb szülő ilyen, semmibe veszik a gyereküket, csak mert idősebbek. Általában a tiszteletről papolnak, de a kölcsönös tisztelet fogalma meg már ismeretlen előttük... Én nagyon szeretem az anyámat és az anyósomat is, nagyon jóban vagyok még az utóbbival is, de sajnos még így is volt pár konfliktusunk babaetetés-ügyben.
Le kell ülni és higgadtan megbeszélni a dolgokat. Esetleg mutasd meg azt a táblázatot, ami alapján bevezetni tervezed a dolgokat.
ha itthon vagyok full betegen nekem se jön senki vigyázni rá elhiheted.
Mindegy, köszi a válaszokat az eddigieket is.
Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel nem lesz baja, csak kipöttyözi kicsit. Egy alkalomtól nem lesz allergiás, ne aggódj! Ha issza a vizet, akkor adj neki bőven, ha nem, akkor meg csak tápszert adj ma és holnap, amíg ki nem ürül.
És igen, fájhat a hasa is, hasmenése is lehet, de nem törvényszerű. Nyugodj meg, ha baj lesz, látni fogod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!