3 hetes babám amíg ébren van folyamatosan sír, ez természetes, vagy vigyem orvoshoz?
Egy kicsit off leszek...
A babát 9 hónapnyi "ölben" hordás után inkább le kellene szokatni (már ha úgy látod jónak) az ölben létről. Én minden esetre nem javaslom.
A picik sokmindenért sirnak. Van amelyiknek már azért eltörik a mécses, hogy rájön: idekint van és te olyan messze vagy tőle.
ahogy az előzőek irták, lehet kólikás is. Ha téged megnyugtat, akkor vidd el orvoshoz. Minden esetre az én kisfiam is ilyen volt anno, nekem kellett megtanitanom az élet vidám oldalára, mert állandóan csak sirdogált.
Az első gyerekek amúgy is általában sirósabbak, átveszik az anyukák izgalmát.
Szóval nyugi, el fog múlni. Kitartást és csak a szivedre hallgass, ne a rokonságra meg stb.
Köszönöm a válaszokat!
Második babám, a nagyobb még nincs 3 éves, így még nehezebb a helyzet. A lányomnál nem emlékszem arra, hogy ennyire sírós lett volna, pedig vele is küzdöttünk a hasfájással, de ami most van ez iszonyú. Sajnálom a picit, de a nagyobbat is, éjjel 1-ig minden nap sírás van, ami délután 4körül kezdődik, illetve van egy 3 órás időszak a délelőttből is, amikor nem tudom letenni egy percre sem a picit. Hát nem tudom, azt hiszem orvoshoz elmegyünk, aggódom. Ugyanakkor attól is tartok, amit az utolsó válsazoló írt, hogy semmit a világon nem tudnak tenni.... :-((((( hát nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz a helyzet.
Sírás okai lehetnek: éhség, álmosság, túl sok inger érte, vagy éppen unatkozik, van valami a pelusban, emésztés (hasfájás, böfi, puki, esetleg reflux), a közelségedre vágyik, fáj valamije, beteg.
Ha már nem tudod kitalálni és megnyugtatni, orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!