Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhes vagyok, és...

26 hetes terhes vagyok, és napok óta folyamatosan fáj az egész hasam. Nem görcsöl, inkább olyasmi, mintha meg akarna jönni, de ez természetes még 26 hetesen? Mitől fájhat a hasam?

Figyelt kérdés

Néha bele is nyillal a köldököm fölötti részbe, az is vajon mitől lehet, mert olyankor még mozdulni sem tudok, csak összegörnyedni :(

EGyébként a babám mozog rendesen, gondolom neki nincs semmi baja.

Nektek volt valami ilyesmi érzésetek?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2008. szept. 3. 10:18
 1/1 anonim ***** válasza:

szia! A mensiszerű fájdalom valószínűleg csak azt jelzi, hogy növekszik a méhed, nyúlnak a méhszalagok. A nyilalás lehet amiatt is, hogy épp valami ideget nyom a baba.

Szerintem ezek természetesek, de ha nem múlik és nagyon zavar kérdezd meg a védőnőt vagy az orvost.

2008. szept. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!