Miért van az hogy beüzemelem az elektromos szunyogriasztót, és serceg folyamatosan? Vagy ez természetes hang? Westside márkáju feszültséggel működő rovarriasztóról van szó
Igen, szerintem is az lehet, hogy agyancsapja az áram őket.
Ezek olyasmik, hogy kék fény jön ki belőlük vagy hasonló, biztos van másmilyen is. Odavonzza a rovart és megsüti. Természetes a sercegő hang.
Ha akkor serceg amikor bekapcsolod aztán később abbahagyja akkor szerintem kis idő kell neki míg bemelegszik az is normális lehet.
De nem volt hozzá tájékoztató, amiben leírják mire számíts?
nekem is ugyanez a típus van, és nagyon megérte,mert ilyen hatásos szúnyogirtót még nem láttunk!
Akkor a leghatásosabb,ha bekapcsolod a ventilátort, mert az valamennyire odaszippantja őket. ( igaz egy kicsit zajosabb lesz, de egyben hatásosabb is).
Üdv:..
08:33-as vagyok!
Igen, ez ilyen! Van amikor nekem is belemegy egy szúnyog,de az úgy ér bele,hogy van mikor 5 percig is serceg,de a végén meg egy nagyot csattan! :) Érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!