Józan paraszt ésszel, bevállalnál kistesót ezekkel a feltételekkel kedves anyuka?
szóval.. 35 m2 a lakás hatalmas szobával, de összesen ez az egy szoba van, ebben lakik az anya, apa, és a 2 éves kislányuk még jól elférnek..de viszont védekezés mellett útban a kistesó.. de nincs hely, se túl sok pénz..
megoldás? albérlet, szobaleválasztás, abortusz,..?
hogy oldanád meg? pláne hogy apuka nem rajong a kistesó érkezése hallatán..
köszönöm előre is az érdemleges válaszokat
A béka segge alá fognak pontozni most....
Csakis abortusz!!!!!kicsi a hely,nincs pénz nagyobbra se hát még akkor 2 gyermeket fenntartani?
apa idővel megenyhülne ugy is,ha maradna a kistesó :P
Nekünk van plusz szobánk, mégis a kicsi 2 éves koráig 4-en voltunk egy szobában. Jól elvoltunk. aztán megcsináltuk a plusz szobát.
A nem túl sok pénz is kérdés ez mit jelent.Lehet éppen szépen megélnének és pár év múlva javulna a helyzet. a kicsi bölcsibe megy anyuka meg elmegy dolgozni. akár takarítani.
Vagy megenyhülne, vagy lelépne. Ugyanannyi beleszólása van, mint az anyukának. Kinek jó, ha magára marad a két gyerekkel? Aztán majd pár év múlva az abortusz-ellenesek is vádaskodnak, hogy miért kellett rossz anyagi körülmények közé gyereket szülni?
Én valószínűleg abortuszt csinálnék.
A véleményem: anyuka és apuka ketten együtt beszélje meg és együtt döntsenek! Ha közös a döntés, amit mindketten magukénak éreznek, akkor nagyobb esélyt látok rá, hogy együtt marad a család.
szia, mi 37m2-n lakunk albérletben, egyelőre 3-an, de ha jönne tesó és ide jönne, már kész akciótervem van, h mit merre kellene átrendezni, ráadásul nálunk elég tágas a konyha, a szoba rovására, a lakás másik felén.Szóval szobaátrendezés, fal mentén felfelé terjeszkedés. A pénz az elején nem lényeg, ha sikerül szoptatni és örökli a lányod ruháit és ha számíthatsz barátnőkre, rokonokra ruhautánpótlással, mi pl havi 10.000eket spóroltunk azzal h barátnőm lánya épp 3hóval volt idősebb, kinőtte, küldték hozzánk. Szóval az egyetlen sarkalatos pont apuka lenne. A nem rajong-ot sok választja el a nem akarjá-tól, te ismered a párod, valahol belül érezned kell, h megenyhülne vagy elhagyna. Én nem vagyok templomba járó hívő, de azt gondolnám, ha védekezés ellenére is jönni akart az a baba, az valahol sorsszerű, meg akar születni, hozzátok, akár ilyen körülmények közé is. Én ezzel érvelnék a férjemnek. (amúgy 5éves koromig egy szobában éltem a szüleimmel és az öcsémmel, nagyon boldog időszak volt, tinikoromban valószínűleg zavart volna, de egy kisgyerek, ha ebben nő fel, ezt veszi természetesnek)
Nehéz okosan dönteni, hallgass a szívedre, ő fog megkérdőjelezni később.
köszi mindenkinek a sok választ.
spirál mellett estem teherbe, 2 szobás albérlet kaucióval legalább 100 rugó körül van, havonta nem tudunk ennyit most áldozni, a szoba leválasztás egyenlőre talán megoldás lenne bár nem akkora nagy hogy lenne egy ablak van középen a másik leválasztáson meg sötét lenne kicsi a hely 2 gyereknek és nem akarok úgy élni össze zsúfolva ..
a lakás sajátunk nincs rajta hitel, örökség volt nekem ez..
hát majd lesz ami lesz köszi szépen mindnekinek !
Ha nem csak a Férjednek, hanem Neked is vannak kételyeid, akkor szerintem Te is tudod a választ ...
Senki nem várja el Tőled, hogy erődön felül vállalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!