Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Józan paraszt ésszel, bevállal...

Józan paraszt ésszel, bevállalnál kistesót ezekkel a feltételekkel kedves anyuka?

Figyelt kérdés

szóval.. 35 m2 a lakás hatalmas szobával, de összesen ez az egy szoba van, ebben lakik az anya, apa, és a 2 éves kislányuk még jól elférnek..de viszont védekezés mellett útban a kistesó.. de nincs hely, se túl sok pénz..

megoldás? albérlet, szobaleválasztás, abortusz,..?

hogy oldanád meg? pláne hogy apuka nem rajong a kistesó érkezése hallatán..

köszönöm előre is az érdemleges válaszokat

2012. jan. 18. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

A béka segge alá fognak pontozni most....

Csakis abortusz!!!!!kicsi a hely,nincs pénz nagyobbra se hát még akkor 2 gyermeket fenntartani?

apa idővel megenyhülne ugy is,ha maradna a kistesó :P

2012. jan. 18. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Leginkább azt nézném, hogy a már meglévő gyerekre milyen hatással lenne a kistestvér érkezése. Pl. lenne-e nyugalma, tudna-e utána is nyugodtan aludni,meg tudnám-e adni neki ugyanúgy, ugyanazokat a dolgokat, amire szüksége van? Nem Ő fizetne-e túl nagy árat ...
2012. jan. 18. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
A lakás kicsi. Mi is 37ben laknk. S most még elég,igaz itt 2szoba van. Apuka meg fog enyhülni. Ezt azonban meg kell NETKTEK beszélni!Normálisan,nygodtan. LEHET HOGY Az lenne a megoldás,ha egy 2szobás albérletbe mentek. A méret az megoldható. :)
2012. jan. 18. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Én nem vetetném el. Az anyagiak helyre jöhetnek és akkor lehet megbánnátok az abortuszt. Apa is biztos amiatt nem rajong, mert kétségbeesett, hogy mi lesz. Hiszen gondolom ő is a legjobbat akarja a családnak. Ha saját lakás, akkor megpróbálnám vagy átalakítani vagy pedig kiadni és átmenni egy nagyobb albérletbe.
2012. jan. 18. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk van plusz szobánk, mégis a kicsi 2 éves koráig 4-en voltunk egy szobában. Jól elvoltunk. aztán megcsináltuk a plusz szobát.

A nem túl sok pénz is kérdés ez mit jelent.Lehet éppen szépen megélnének és pár év múlva javulna a helyzet. a kicsi bölcsibe megy anyuka meg elmegy dolgozni. akár takarítani.

2012. jan. 18. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk hasonló a helyzet,csak nincs útban a tesó. Kicsi a lakásunk, (bár saját, és kertes házban van) így marad a tetőtér beépítés, és ha az kész majd jöhet a tesó. Egyénként én nem tudnék ebben a helyzetben dönteni. Apuka majd idővel biztosan megenyhülne, de engem a kicsi lakás zavarna.
2012. jan. 18. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Vagy megenyhülne, vagy lelépne. Ugyanannyi beleszólása van, mint az anyukának. Kinek jó, ha magára marad a két gyerekkel? Aztán majd pár év múlva az abortusz-ellenesek is vádaskodnak, hogy miért kellett rossz anyagi körülmények közé gyereket szülni?

Én valószínűleg abortuszt csinálnék.

A véleményem: anyuka és apuka ketten együtt beszélje meg és együtt döntsenek! Ha közös a döntés, amit mindketten magukénak éreznek, akkor nagyobb esélyt látok rá, hogy együtt marad a család.

2012. jan. 18. 20:09
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

szia, mi 37m2-n lakunk albérletben, egyelőre 3-an, de ha jönne tesó és ide jönne, már kész akciótervem van, h mit merre kellene átrendezni, ráadásul nálunk elég tágas a konyha, a szoba rovására, a lakás másik felén.Szóval szobaátrendezés, fal mentén felfelé terjeszkedés. A pénz az elején nem lényeg, ha sikerül szoptatni és örökli a lányod ruháit és ha számíthatsz barátnőkre, rokonokra ruhautánpótlással, mi pl havi 10.000eket spóroltunk azzal h barátnőm lánya épp 3hóval volt idősebb, kinőtte, küldték hozzánk. Szóval az egyetlen sarkalatos pont apuka lenne. A nem rajong-ot sok választja el a nem akarjá-tól, te ismered a párod, valahol belül érezned kell, h megenyhülne vagy elhagyna. Én nem vagyok templomba járó hívő, de azt gondolnám, ha védekezés ellenére is jönni akart az a baba, az valahol sorsszerű, meg akar születni, hozzátok, akár ilyen körülmények közé is. Én ezzel érvelnék a férjemnek. (amúgy 5éves koromig egy szobában éltem a szüleimmel és az öcsémmel, nagyon boldog időszak volt, tinikoromban valószínűleg zavart volna, de egy kisgyerek, ha ebben nő fel, ezt veszi természetesnek)

Nehéz okosan dönteni, hallgass a szívedre, ő fog megkérdőjelezni később.

2012. jan. 18. 21:25
 19/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a sok választ.

spirál mellett estem teherbe, 2 szobás albérlet kaucióval legalább 100 rugó körül van, havonta nem tudunk ennyit most áldozni, a szoba leválasztás egyenlőre talán megoldás lenne bár nem akkora nagy hogy lenne egy ablak van középen a másik leválasztáson meg sötét lenne kicsi a hely 2 gyereknek és nem akarok úgy élni össze zsúfolva ..

a lakás sajátunk nincs rajta hitel, örökség volt nekem ez..

hát majd lesz ami lesz köszi szépen mindnekinek !

2012. jan. 19. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem csak a Férjednek, hanem Neked is vannak kételyeid, akkor szerintem Te is tudod a választ ...

Senki nem várja el Tőled, hogy erődön felül vállalj.

2012. jan. 19. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!