Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3honapos babam napi 2-3 orat...

3honapos babam napi 2-3 orat tevet nez velem, ugy tunik, szereti, kb. mar egy honapja. Ez baj?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra szerintem baromi sok egy ekkora babának. nem vagyok tv-ellenes, de ennyitől már az én szemem is fáj, ő meg épp csak most kezdett el jól látni :S
2012. jan. 18. 17:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Nemsokára nem fogja érdekelni, az enyém sokszor kikapcsolja, maximum a reklámokra figyel oda. Magától abbahagyja a nézését, más sokkal jobban fogja érdekelni.
2012. jan. 18. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Enyém is tvzik, folyamat megy a tv. De őt nem nagyon köti le. Durván fél óránként nézi 5-10percig és már talál magának mást.
2012. jan. 18. 17:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom is tv-zik, de nem ilyen sokat. Engedem neki, mert úgy gondolom, ezek a mai tv-k már nem rontják úgy a szemet, mint a régi képcsöves tv-k. Próbáld meg mással lekötni, és csak végső esetben legyen tv nézés.
2012. jan. 18. 17:50
 5/14 anonim válasza:

Már miféle műsort nézetsz vele? Felnőtteknek valót?

Amíg el nem indult, az enyém is sokat nézte a Jimjamet. Sok zene, színes, egyszerű rajzfilmek. Aztán miután mászni kezdett, már rá se nézett, hiába szerettem volna ezáltal 5 perc nyugalmat... :-)

Ennek az lett a vége, hogy én kívülről fújom az összes mesét főcímestől, szereplőstől, Ő viszont rá sem hederít többet.... :-)

A világ sokkal érdekesebb a tévénél.

2012. jan. 18. 17:51
 6/14 A kérdező kommentje:
a 2-3 orat nem egyhuzamban,ossze adva ertem..azt nezi,amit en,foleg divat musorokat,vacsora partit ,nocis dolgokat
2012. jan. 18. 18:50
 7/14 anonim válasza:

Háát, végül is...3 hónaposnak még oké, csak villogjon,de később nézhetne valami konstruktívabbat, babának valót.

Nem igaz, hogy késlelteti a beszédet. Az enyémnek 2 hónapos kora óta be nem áll a szája...

2012. jan. 18. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Enyém is nézi néha. Igazából a nappaliban vagyunk és be van kapcsolva. Amikor kisebb volt és utált hason, akkor csak úgy nem volt bőgés hasaláskor, ha közben nézte a tévét. :)
2012. jan. 18. 19:16
 9/14 anonim ***** válasza:
az én négy hónaposom nézi a tvt. 5-10 perc és megunja, aztán egy óra múlva megint... nálunk mindig megy a tv, így nem csinálok belőle problémát.
2012. jan. 18. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most 5 hónapos és ha úgy rakom le, hogy nem látja a tv-t akkor addig ficánkol amíg irányba nem áll. :) Úgyhogy nézi... Ha megfájdulna a szeme vagy zavarná akkor úgysem nézné.
2012. jan. 18. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!