Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanács? Szegény kislányom...

Tanács? Szegény kislányom holnap lesz 6 hónapos! Már vagy egy hónapja nyűglődünk azzal a fránya foggal.

Figyelt kérdés
Az egyébként éjszakát átalvó kislányom fájdalmasan fel fel sír! Simire rögtön alszik tovább! Délutánra nagyon látom hogy fáj neki mert olyan hevesen dörzsöli a kis ínyjét sírás társaságába hogy a szívem szakad meg! Mindent bevetek de még mindig semmi jel az ínyjén hogy pl. ma este is azt tudtam volna gondolni hogy holnapra talán lesz fogacska! Tudom hogy holnap megint ilyen rossz lesz neki! Van pedig mindenünk: Dentinox, borostyánkő lánc plusz karkötő, ibolya gyökér rágóka, nurofen, panadol, és minden fajta hűtős trükkös rágóka! Nektek hogy volt előző este? Volt valami jel? Van valami speckó átvészelő módszeretek? Tom hogy közel járunk már..... Köszönöm a válaszokat előre is
2012. jan. 7. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ez volt 4 hónaposan, majd nem lett belőle semmi, aztán 6 hónaposan szintén, megint nem jött ki. Pont az nap töltötte a 9 hónapot, mikor az első 2 foga kibújt úgy, hogy semmi tünete nem volt, egy szépen átaludt éjszaka után ott volt a kis recés fogacska.

Sajnos többet én sem tudok mondani, mint amiket már kipróbáltál. Annyit talán,, hogy az én lányom lenyúlt egy fakanalat, azt rágcsálta, meg egy fém merőkanalat. :)

2012. jan. 7. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ilyen durva volt. Nem tudsz többet tenni sajnos. Amikor kibújt, alvás közbe felsírt és tekerte a fejét folyamatosan jobbra-balra. Akkor törte át. Kitartás!!!
2012. jan. 7. 23:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Jajh, utolsó! Mikor felsír mindig arra gondolok hogy talán most azért sírt fel :( A fakanál az nem rossz ötlet :)
2012. jan. 7. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:

A fakanál nálunk is bevált, de minden fognál mást talál, a felsőknél már az nem vált be. :)

Amúgy tényleg rengeteg türelem, igyekezz elterelni a figyelmét, ha mersz neki adni ételt, babakekszet mondjuk simán elrágcsál az ínyével is, úgyis glutént ilyenkor már szokás adni (én csak kajcsi után adtam).

Nálunk jel még, hogy egyre kevesebbet eszik, most is fogzik, ma már egy etetést ki is hagyott, és a rendes adagja felét ette a többinél. Szinte biztos, hogy holnap még kevesebbet fog, és pár nap múlva kibújik, nekünk így volt mindegyiknél, már 6 foga van.

2012. jan. 7. 23:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja igen az evés! Egy hete de lehet már kettő is fele adagokat eszik meg van hogy ki is hagyja. Ha nem adnék neki ő 5 óra hossza múlva se kérne! Egész jó evő volt és Tápit is csak reggel meg este evett de most kicsit vissza szokott amit azért nem bánok mert így legalább tom hogy valamit csak evett :) Ezért írom én hogy érzem már hogy közel járunk......! imádom az én drágám és szinte vele sírnék de olyankor csak a nagy puszikat adom meg bemutatom az egész házat újra hogy ne gondoljon rá! Ma találkozott először az ékszer dobozommal! Ott volt csak igazi rumli! De így elfelejtette a fájdalmat! :D
2012. jan. 7. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk csak a Nurofen vált be. Próbaként negyed, fél adag, és csak amikor már nagyon nem bírjátok.

Rágni a szivacsot (habtapit ill olyan sűrűségűt) szereti legjobban, boldogan hümmög közben mikor semmi más nem jó már. Neki már van 2 foga és így sem tud lerágni belőle, ezen ne aggódj.

Most a 2 fognál amúgy az volt hogy a legrosszabb napok után volt pár nap szünet, és utána jelentek meg. Az ínye nagyon sokáig ugyanúgy nézett ki mint az áttörés előtt egy nappal, így ebben nem tudok tippet adni.

2012. jan. 7. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

pontosan ilyenekre gondoltam.

Én vettem több féle gumicukrot, keményebb típust, és azokkal nagyon sokat játszottunk, azt viszont csak úgy lehet, ha tényleg mellette ülsz (én fiam cumizik, akkor játékhoz is megkapta, hogy azzal is biztosítva legyen :D)

2012. jan. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!