Tanács? Szegény kislányom holnap lesz 6 hónapos! Már vagy egy hónapja nyűglődünk azzal a fránya foggal.
Nálunk ez volt 4 hónaposan, majd nem lett belőle semmi, aztán 6 hónaposan szintén, megint nem jött ki. Pont az nap töltötte a 9 hónapot, mikor az első 2 foga kibújt úgy, hogy semmi tünete nem volt, egy szépen átaludt éjszaka után ott volt a kis recés fogacska.
Sajnos többet én sem tudok mondani, mint amiket már kipróbáltál. Annyit talán,, hogy az én lányom lenyúlt egy fakanalat, azt rágcsálta, meg egy fém merőkanalat. :)
A fakanál nálunk is bevált, de minden fognál mást talál, a felsőknél már az nem vált be. :)
Amúgy tényleg rengeteg türelem, igyekezz elterelni a figyelmét, ha mersz neki adni ételt, babakekszet mondjuk simán elrágcsál az ínyével is, úgyis glutént ilyenkor már szokás adni (én csak kajcsi után adtam).
Nálunk jel még, hogy egyre kevesebbet eszik, most is fogzik, ma már egy etetést ki is hagyott, és a rendes adagja felét ette a többinél. Szinte biztos, hogy holnap még kevesebbet fog, és pár nap múlva kibújik, nekünk így volt mindegyiknél, már 6 foga van.
Nálunk csak a Nurofen vált be. Próbaként negyed, fél adag, és csak amikor már nagyon nem bírjátok.
Rágni a szivacsot (habtapit ill olyan sűrűségűt) szereti legjobban, boldogan hümmög közben mikor semmi más nem jó már. Neki már van 2 foga és így sem tud lerágni belőle, ezen ne aggódj.
Most a 2 fognál amúgy az volt hogy a legrosszabb napok után volt pár nap szünet, és utána jelentek meg. Az ínye nagyon sokáig ugyanúgy nézett ki mint az áttörés előtt egy nappal, így ebben nem tudok tippet adni.
4-es vagyok
pontosan ilyenekre gondoltam.
Én vettem több féle gumicukrot, keményebb típust, és azokkal nagyon sokat játszottunk, azt viszont csak úgy lehet, ha tényleg mellette ülsz (én fiam cumizik, akkor játékhoz is megkapta, hogy azzal is biztosítva legyen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!