9 hónapos babám nem iszik már 3 hónapja tápszert :- ( Próbálgassam tovább, hátha másik fajtát elfogad majd? Bővebben lent írtam.
Eleinte mikor először utasította el a cumisüveget,hagytam pár hét szünetet,és újra próbáltam,de nem kéri.
Öklendezik,és elfordítja a fejét...
Cumisüvegből csak a vizet issza meg.
Eleinte azt hittem hogy a HA-s tápi ízét utálja már,és mivel 6 hós elmúlt akkor már mire újra próbáltam,és doktornő sem ellenezte ezért normál tápszerrel kínáltam.
Ez sem jön be,a banános sem és még vagy 5 féle fajta sem.
Pépeket eszik,jól fejlődik szóval a védőnő,és a doktornő szerint nem baj ha pépekkel megvan a tejalapú...de én mégis hiányolom!
Ma hajnalban is 5:15-kor felkelt,hát gondoltam mégsem kezdek kanalazgatni,gyorsan csináltam tápit hátha...persze öklendezés:-(
Próbáljam csőrös pohárból?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megpróbálom őket.
Még ajánlanátok csőrös itatót,mert ilyet vennem kell.
Sosem használtam még.
Az első babámnál nem kellett,mert 1 évig szopizott,aztán már poharazott.
Ő viszont anno elfogadta simán a cumisüvegből kínált babatejet,kakaót.
Ő viszont
A lányom sem itta megy a tápszereket. De most kipróbáltuk a Hipp 3-mas, folyékony tápszerét. Na, ebből este azért megiszik 150 ml-t végre. Többször nem is kínálom, rengeteg tejterméket eszik, de annak örülök, hogy ezt megissza.
Mondjuk ez 10 hónapos kortól van, de lassan kipróbálhatjátok ti is szerintem.
Köszönöm még egyszer a válaszokat,ötleteket.
Sajna nem jött be a kiskanál sem és a pohár sem,megérzi a tápi ízét,és elfordítja a fejét,vagy mindkét kezét a szája elé teszi.
Hátha majd ha már adhatok neki tejet azt elfogadja,de az még odébb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!