Ha a babám még nem emeli hason fekve a fejét?
Figyelt kérdés
Hason fekve hogy rakjam a kis kezét, hogy könnyebb legyen neki?2012. jan. 17. 18:45
1/6 anonim válasza:
Mennyi idős a babád?
Egyébként könyöktámaszba rakd a kezét de ha elég erős lesz akkor kartámasz nélkül is tudja emelni a fejét előbb-utóbb...
2/6 anonim válasza:
Mennyi idős a babuci?Igazából szerintem saját maguk igazítják a kezüket,inkább csak rakd minél többször hasra a picit.Én kislányom 2 napos korában még a kórházban emelgette a fejét olyan aranyos volt,persze csak épp hogy 1-2 centire.
3/6 A kérdező kommentje:
3hónapos és 1hetes
2012. jan. 17. 19:01
4/6 anonim válasza:
Szerintem kérd ki a védőnő és a doktornő véleményét mivel tudod fejleszteni a kicsit!Minden gyerek más és más nem egyszerre kezdenek csinálni dolgokat.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én mindenképp javaslom, hogy vidd el szakemberhez a picit. Már 2 hónapos korában "illene" emelnie a fejét,ő meg már 3 is elmúlt. Lehet, hogy van egy pici nyaki hipotóniája, ami tornával rendezhető.
Addig is sokat legyen hason, te pedig vele szemben énekelj,beszélj neki,esetleg játssz valami csörgővel, ami érdekli.
Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok!
konduktor-gyógypedagógus
6/6 anonim válasza:
Szerintem is nézesd meg a gyerekorvossal. Mostanában nagyon gyakori a nyaki, háti hipotónia a babáknál. Mi is járunk Dévény tornára... De addig is sokat legyen hason! Ha nagyon nem szeret úgy lenni akkor próbáld úgy, hogy hanyatt fekszel és a mellkasodra fekteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!