Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babátoknál használt...

10 hónapos babátoknál használtok járókát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló vagyok. Én a helyetekben vennék szőnyeget vagy habszivacsot ("habtapi") azokra a helyekre, ahol a legtöbbet járkál. Mert a járólap tényleg hideg, és ha elesik akkor is jobban megüti magát mint a szőnyegen. Nálunk mindenhol műanyag burkolat van, de arra is tettünk habszivacsot, így nem annyira hideg és nem koppan akkorát a feje ha esik.
2012. jan. 17. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Sztem ne korlátozd le! Nem fog megfázni. Nagyon sok mindenkinél van járólap. Nálunk is. Miért ne mehetne arra amerre akar? Ha leülök mellé, akkor nekem hideg a járólap és csak nézem, hogy ő hogy elvan. 5 hós korától jön utánam mindenhova, sokáig hasalt a kövön, amikor még kúszott, és eddig semmi baja nem volt. Ha gondolod, öltöztesd fel jobban, de nem hiszem h szükséges lenne, mert ha mozog úgyis kimelegszik. Az enyémen h. ujjú body, nadrág, zokni és egy mellény van. A pelenka elég vastag a feneke alatt :) Nem csodálom h nem tűri már az etetőszéket.

2012. jan. 17. 16:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat volt beteg az elmúlt időszakban és most duplán féltem :D
2012. jan. 17. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha egy min. 180*270-es karámot (persze ettől nagyobbat is össze lehet rakni, hely kérdése az egész) fel tudnátok állítani, szerintem tök jó lenne. Nálunk így van és az egész alja ki van rakva hatapival, a habtapi tetejére meg varrattam egy vastagabb takarót, ami oda van kötözve a karám széleihez. Ha éppen nincs időm (főzök, vasalok, takarítok), akkor legalább tudom, hogy a babám jó helyen van. Ha meg ráérek, akkor úgyis kiveszem és arra megy, amerre szeretne, mert tudok rá figyelni. :)

2012. jan. 18. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!