10 hónapos babátoknál használtok járókát?
2. vagyok
Sztem ne korlátozd le! Nem fog megfázni. Nagyon sok mindenkinél van járólap. Nálunk is. Miért ne mehetne arra amerre akar? Ha leülök mellé, akkor nekem hideg a járólap és csak nézem, hogy ő hogy elvan. 5 hós korától jön utánam mindenhova, sokáig hasalt a kövön, amikor még kúszott, és eddig semmi baja nem volt. Ha gondolod, öltöztesd fel jobban, de nem hiszem h szükséges lenne, mert ha mozog úgyis kimelegszik. Az enyémen h. ujjú body, nadrág, zokni és egy mellény van. A pelenka elég vastag a feneke alatt :) Nem csodálom h nem tűri már az etetőszéket.
Első vagyok.
Ha egy min. 180*270-es karámot (persze ettől nagyobbat is össze lehet rakni, hely kérdése az egész) fel tudnátok állítani, szerintem tök jó lenne. Nálunk így van és az egész alja ki van rakva hatapival, a habtapi tetejére meg varrattam egy vastagabb takarót, ami oda van kötözve a karám széleihez. Ha éppen nincs időm (főzök, vasalok, takarítok), akkor legalább tudom, hogy a babám jó helyen van. Ha meg ráérek, akkor úgyis kiveszem és arra megy, amerre szeretne, mert tudok rá figyelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!